Със сигурност знам, че е нарушил мярката си за неотклонение

...
Със сигурност знам, че е нарушил мярката си за неотклонение
Коментари Харесай

Прокурорското синче-бияч от Перник размахва среден пръст на правосъдието! Под домашен арест е, а ходи на бар

„ Със сигурност знам, че е нарушил мярката си за неотклонение преди да му слагат гривната. Записите, които са ви дали, са на хора, които се движат по тротоара. Изрично казахме, че индивидът е пресякъл улицата и е отишъл на отсрещното кафе, никой не уточни подобен запис. Изобщо не се удивлявам “, съобщи пред камерите на редица национални медии брачната половинка на нападнатия футболен треньор от прокурорския наследник Васил Михайлов в Перник.

По думите ѝ е безсмислено да се подават сигнали, тъй като Васил Михайлов " размахва междинен пръст на българското правораздаване от личния си дом " и иронизира всичко казано.

„ Той се надсмя над всички. Той е благополучен, знае по какъв начин ще завърши всичко, всички ние знаехме. Даже съм учудена, че татко му не съумя за по-кратко време да го извади. Ако имаше българско правораздаване, той нямаше да е на тази тераса, пушейки полугол на фона на всичко, което е направил “, добави Марияна Андонова.

Мярката за неотклонение на Васил Михайлов беше променена от „ задържане под стража “ в „ домакински арест “, а решението е дефинитивно.

Васил Михайлов излезе от ареста в четвъртък след решение на Софийския градски съд. От дома си в Перник Михайлов съобщи, че нееднократно е пребивал хора. И още, че атакува най-вече лица с престъпни досиета.

Михайлов сподели още, че след излизането от ареста е ходил даже на дискотека. Данни да е нарушавал мярката си за неотклонение, от полицията нямат.

След близо пет месеца в ареста, Васил Михайлов си е у дома от пет дни. Няма право да напуща жилището, в който е декларирал, че ще бъде. Откакто е под домакински арест, има сигнали, че е излизал на открито.

- Откакто сте си тук, у дома, от четвъртък вечерта, излизал ли сте?

- Постоянно. До магазина непрекъснато, дори вървях на дискотека. Петък имаше дискотека тук, пернишката дискотека и трябваше малко да разпусна, въпреки всичко съм била в ареста пет месеца.

- Как беше в ареста?

- Като на хотел.

- За вас или по принцип?

- По принцип.

Срещу Михайлов има три обвинявания - за закана с ликвидиране над жена и побои над двама мъже. Единият пребит е футболния треньор от Перник Румен Андонов. Съпругата му също твърди, че Васил е нарушавал мярката си.

„ Излязъл си е от тях, отишъл е в кафе насреща, постоял е там, след известно време се е върнал с момиче, евентуално с приятелката си, и са си се прибрали двамата “, изясни Марияна Андонова, брачна половинка на Румен Андонов.

От записи от камерите на общината в региона в часовете, за които очевидци споделят, че са забелязали обвинения, Михайлов не се вижда.

„ Тези камери и полицията ги гледа, които виждате зад мен, тъй че това видеонаблюдение сигурно дава една по-голяма сигурност на нашия град “, разяснява Станислав Владимиров, кмет на Перник.

След питане, от Министерство на вътрешните работи показаха, че Михайлов е с проследяваща гривна и не е нарушавал домашния си арест. Дали съблюдава мярката си се следи „ ежеминутно “.

- Идват ли да ви ревизират от полицията?

- Не, не, никой не идва да ме ревизира. Всички лъжат. Тази гривна просто аз съм си я поставил.

Михайлов призна, че е нанасял побои, само че не посочи над кого тъкмо.

- Изпушвам цигарата и влизам. Нещо последно да ме питате има ли?

- Чувствате ли се отговорен за нещо?

- Не.

- Моля?

- Не. Няма защо, аз не съм направил нищо.

- Нападали ли сте хора?

- Нападал съм тези, които са си заслужили съм нападал.

- И с какво са заслужили?

- Тези, които се е*** с моето семейство или с моето име, примерно, някакви ей такива работи, по този начин се случва. Да не се е*** с мен и нищо няма. Разбирате ли? Нито съм пребил почтени хора, нито съм пребил бабички, нито съм пребил майки с колички, както пишат по медиите.

- А кой сте пребил?

- Повечето хора, които са пребити от мен, имат ей такова престъпно досие. Така че няма какво да ме разпитвате повече.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР