Със сигурност знаете колко важно е първото впечатление за бъдещите

...
Със сигурност знаете колко важно е първото впечатление за бъдещите
Коментари Харесай

С тези 5 трика ще се харесате на всеки непознат

Със сигурност знаете какъв брой значимо е първото усещане за бъдещите ви взаимоотношения с даден човек. Чували ли сте обаче, че то се основава единствено за 7 секунди? Поне на подсъзнателно равнище.

Ако желаете да сте сигурни, че индивидът насреща ще ви хареса, използвайте някои от тези трикове, предоставени от BrightSide. 

1. Не забравяйте поздрава.

Ако започнете диалога със инцидентна фраза, може да заварите индивида неопитен. Ето за какво е хубаво да го поздравите и да се визиите първоначално. Не би трябвало и да се страхувате първи да подадете ръка на чужд. Това е най-простият съставен елемент на сполучливото запознанство, който постоянно е подценяван.

2. Гледайте събеседника си в очите.

В по-голямата си част общуването протича невербално. Поради тази причина един прям и открит взор в очите можете бързо да предразположите отсрещния. Това е повсеместен сигнал за доверие и почтеност. За да не изглеждате прекомерно самоуверени, може понякога да гледате събеседника под равнището на очите.

3. Бъдете уверени.

Възползвайте се от обстоятелството, че тялото ни споделя доста. Особено в случай че желаете да направите нужното усещане. Сигналите, демонстриращи неприкритост и създаващи атмосфера на доверие са: свободната поза, изправени (но не напрегнати) плещи, вдигната глава, ръцете некръстосани, отпуснати до тялото.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР