Със сигурност знаем, че мъжете не си падат по споделянето. Понякога

...
Със сигурност знаем, че мъжете не си падат по споделянето.
Понякога
Коментари Харесай

Това са любимите секс пози и трикове на мъжете

Със сигурност знаем, че мъжете не си падат по шерването.
Понякога колкото и да се опитваме да измъкнем дадена информация от тях, неведнъж удряме на камък. Разбира се, доста значимо е по кое време задаваме своя въпрос. Ако питате колегата си за каквото и да било когато има работа, надали ще ви обърне внимание. По-скоро ще получите отговор от вида: „ Аха… ммм, да. “ Опитахме се да разбираем въпреки всичко даже дребна част от мъжкото схващане, и по-точно тази, обвързвана с интимните връзки. Кои са обичаните секс пози на мъжете? Ето ги и тях:

Секс пред огледалото
Нека си го кажем напряко, както гласи един известен израз: „ Съботата е ден на огледалото “. Нищо не възбужда мъжете по този начин, както да се любуват на облика си (и на вашия схваща се). Ако си мислите, че сътрудникът ви ще забележи няколкото непотребни кг върху дупето и бедрата ви, не се безпокойте! Стига да сте отпуснати и в въодушевление, килограмите нямат значение. Що се отнася до позите, каквато и да изберете, огледалото вълшебен ще я трансформира в най-хубавата за момента. Можете да си вземете огромно огледало, което да съхранявате, а когато сте подготвени за секс маратон, да го поставите на разнообразни места всякога. Така ще променяте ъгъла и ще се наслаждавате на телата си от най-различни ъгли.

Поза 69
Много от дамите подценяват и даже не помнят за тази поза, когато вършат секс. Що се отнася обаче до господата, това напълно не е по този начин. Тя е една от обичаните им и в случай че не ви оферират да я изпълнявате по време на половия акт, то евентуално това се дължи на обстоятелството, че се опасяват да не отхвърлите това им предпочитание. Ако желаете да побъркате колегата си, предложете му сама да извършите 69 и се насладете на удоволствието, което и двамата ще изпитате.

Когато той е откъм гърба
Тази поза е много интимна и разрешава на мъжа да обхване гърдите ви с едната ръка, а с другата да подтиква клитора ви. Изпълнението ѝ е напълно елементарно – просто легнете по стомах и леко повдигнете дупето по този начин, че да дадете опция на члена да проникне колкото се може по-дълбоко.

Когато му разказвате история
Развихрете фантазията си и му споделете измислена от вас сцена, да вземем за пример – по какъв начин се прибирате след края на работния ден и го заварвате с ваша другарка (или пък известна личност), която му прави френска любов… След като се ядосвате, вие решавате да се присъедините към тях. Повярвайте, за колегата ви ще стане мъчно да удържи възбудата си. След това можете да бъдете малко по-настоятелна, и да го „ накажете “. За задачата, седнете от горната страна му в поза „ ездачка “. Така ще контролирате обстановката. А мъжете нямат нищо срещу понякога да бъдат „ сложени на място “ от властна и буйна жена.

Докато вършиме секс, отделете внимание на…
Безспорно, в секса членът на мъжа е „ героят “, само че каквато и поза да изпълнявате – не забравяйте да обърнете особено внимание на скротума и тестисите. Особено когато вършиме орална обич. Тази област е доста сензитивна за мъжете и надали ще намерите някой представител на мощния пол, който не обожава да си „ играете “ с тази част от тялото му, било то с ръце или език.

На кухненската маса
Когато приказваме за възбуденост, това което най-вече я предизвика у мъжете от време на време е просто промяната на ситуацията. Отидете в кухнята и го направете на плота или пък на масата в трапезарията. Можете да измислите и друго място, стига да можете да седнете на солидна повърхнина, която е на височината на ханша ви. Застанете лице в лице и поставете краката си към хълбоците му. Със сигурност мъжът ви ще запомни това и не се учудвайте в случай че понякога желае да го извършите още веднъж тъкмо по този метод.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР