Със сигурност всяка жена поне веднъж в живота си е

...
Със сигурност всяка жена поне веднъж в живота си е
Коментари Харесай

Тази вълшебна отвара топи мазнините докато спите

Със сигурност всяка жена най-малко един път в живота си е водила борба с непотребните килограми. Но не всяка дама може да се похвали с победа!
Хранителните режими, на които се подлагаме, са задоволително комплицирани за осъществяване, а от време на време могат да ни донесат куп неприятности и здравословни проблеми.
Днес ще ви предложим една запарка знамение, която може да ви избави от непотребните килограми като с вълшебна пръчица. С нея за един ден може да свалите сред кг и кг и половина. А за един месец - цели 30! При това без да вършиме нищо особено. Само вечер би трябвало да пиете по една чаша от тази напитка. Звучи прелестно, нали?
Какво ви е нужно?
корен от джинджифил - 1 брой с дължина 10 см.
червени ябълки - 10-12 броя
кората и сокът от 2 лимона
мед
1-2 пръчки канела
вода 4-5 литра
Тази напитка освен засища организма с потребни субстанции, витамини и микроелементи, само че и разрешава да се избавим от непотребните килограми. Мазнините изгарят с помощта на неповторимите свойства на всеки един от съставените елементи. Ако желаете да постигнете резултат, би трябвало да включите тази запарка към дневния си хранителен режим.
Джинджифил - тази фалшификация укрепва имунната система, усъвършенства кръвообращението и пречиства организма. Благодарение на тези си свойства тя оказва помощ за намаление на тежестта и усъвършенства доста положението на кожата и тена.
Лимон - източник на Витамин С.
Мед - съдържа доста потребни субстанции.
Кори от цитрусови плодове - имат удивителни свойства да усъвършенстват кръвообращението и да поддържат организма в тонус. А ароматът им усъвършенства настроението.
Ябълки - източник на пектини и фибри, витамини и желязо.
Начин на подготвяне:
Почистете джинджифила, нарежете го на късчета и го сложете в тенджера. Направете дребни сечения по ябълките и дружно с лимонените кори ги прибавете към джинджифила. Залейте с вода (4-5 литра), сложете тенджерата на котлона и я оставете да поври към 3 минути.
Свалете от огъня и прецедете. Изчакайте малко да поизстине. След това прибавете сока от лимона и мед към топлата напитка.
Може да пиете отварата както топла, по този начин и студена.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР