Със сигурност всеки от нас има свой личен вкус, но

...
Със сигурност всеки от нас има свой личен вкус, но
Коментари Харесай

Подходящите плажни бижута за лято 2022

Със сигурност всеки от нас има собствен персонален усет, само че има и някои фешън правила, които би трябвало да съблюдаваме, с цел да имаме страхотна и шикозна плажна визия. Летният жанр нормално се характеризира със семплост и минимализъм. Въпреки това бижутата към момента са съвършения аксесоар за ефирните ни плажни визии. Нека забележим няколко от подобаващите плажни бижута за лято 2022.

Лятото е сезонът на гривните и пръстените, а за какво не и на впечатляващите обеци. И тази година няма да изневерим на тренда. Може би към този момент сте забелязали доминирането на златните верижки, обеците, минималистични висулки, бохо талисманите с миди и дребни перли, които без пресилване придават жанр на нашите плажни тоалети.

 плажни бижута за Лято 2022

Фотография: Pexels.com

Перлените и златни обеци са елегантното украшение на лятото. В комбиниране с елегантно черно боди придават „ уау “ резултат. Сигурни сме, че ще съберете всички погледи на плажа върху вас. Раковините и златните обръчи пък са must have бижутата за съвършената лятна визия.

Обикновено раковините, които се сортират този сезон са в бял цвят, под формата на колие. Това несъмнено е обичаното украшение, което всички ние имаме и доста харесваме.

Стилът бохо пък съумява да се съчетае уместно с всеки тип бански. Сребърните бохо бижута с тюркоазени камъни са ужасно допълнение на банските в нежни нюанси. Бохо колиетата с пискюли и камъни пък си подхождат отлично със сладки бикини.

 Стилът бохо

Фотография: Pexels.com

Наслояването на фини колиета и обеци също е разрешено! Гарантираме ви, че стои отлично в комбинацията на секси плажно облекло.

А какво можем да кажем за гривните това лято? Бронзовите гривни в ретро жанр подхождат на нашата кожа, изключително в случай че към този момент сме добили по този начин обичания ни летен тен.

Колиетата са най-подходящите плажни бижута това лято

Колиетата с мъниста са моден подробност за плажа. Ако пък желаете да се докоснете до една по-елегантна и изискан визия, съвършената композиция са перлите със златна верижка.

Не можем без тези свежи акценти! Живеем за обичаните красиви летни дни.

 Любимите летни аксесоари

Фотография: Pexels.com

Бохо изискан лято

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР