Със сигурност Венъм е един от филмите, които очакваме да

...
Със сигурност Венъм е един от филмите, които очакваме да
Коментари Харесай

Нов трейлър на Венъм с Том Харди

Със сигурност " Венъм " е един от филмите, които чакаме да забележим с огромно неспокойствие. Това е по този начин освен поради влечението ни към комиксови герои, само че и поради Том Харди , който ще изиграе Еди Брок . През април Sony, безусловно, ни зарибиха с първия филмов откъс на кино лентата, в който за първи път Венъм ни се появи.

 Том Харди в първия филмов откъс на
Том Харди в първия филмов откъс на " Венъм "

Доста впечатляващо

Преди няколко часа получихме и нов филмов откъс на " Венъм ". В него виждаме по какъв начин Еди Брок разкрива ужасяващата истина за опитите на доктор Дрейк (Риз Ахмед), който счита, че хората са прекомерно уязвими, а ключът към спасението им е основаването на нова раса. Героят на Харди разкрива пъклените проекти на доктора, само че бива " похитен " от извънземният Симбиот и търси по какъв начин да се сработи с него.

Публикация, споделена от Venom Movie (@venommovie) на Апр 23, 2018 в 8:57 PDT

Супер е! Това можем да кажем за филмовия откъс. Първо, получаваме доста по-ясен облик на Венъм, който похапва хора. Второ, от края на филмовия откъс разбираме, че той ще би трябвало да се изправи пред, евентуално, по-силен от него изверг. Във " Венъм " с изключение на Том Харди и Риз Ахмед усещане вършат още Мишел Уилямс и Уди Харелсън .



" Венъм " е по кината от 5 октомври
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР