Със сигурност сте виждали телевизионната реклама. Под звуците на Time

...
Със сигурност сте виждали телевизионната реклама. Под звуците на Time
Коментари Харесай

Airbnb раздава 10 милиона долара за странни и чудати идеи за дизайн

Със сигурност сте виждали телевизионната реклама. Под звуците на " Time Warp " от " The Rocky Horror Picture Show " фамилни фотоси от пътешестване в галактически транспортен съд.

 

30-секундната реклама осветява категорията OMG! на Airbnb - ловно поле за някои от най-необичайните - и известни - разгласи на платформата за резервации.

 

През 2021 година в Airbnb бяха добавени над 30 000 неповторими разгласи в целия свят, само че търсенето на луди места за живеене е толкоз ненаситно, че компанията желае да заплати сметката за построяването на още такива. Airbnb основава фонд от 10 милиона $ OMG! Фондът ще даде на 100 участници 100 000 $, с цел да могат да трансфорат своите щури хрумвания в действителни източници на доходи.

 

От през днешния ден до 22 юли Airbnb приема кандидатури, които ще бъдат оценени във връзка с тяхната автентичност, изпълнимост, резистентност и прекарванията, които пространството ще даде на гостите. Експертното жури включва иконата на стила Айрис Апфел, архитекта Коичи Такада, супердомакина на Airbnb Кристи Улф и вицепрезидента на Airbnb за пробни креативен артикули Брус Вон.

За печелившите участници има единствено две условия. След привършване на плановете си получателите на средства би трябвало да отдадат новото пространство чартърен в Airbnb и да не могат да оферират парцела си в конкурентни платформи за краткосрочно отдаване чартърен в продължение на една година.

 

 

Според Airbnb типичният хазаин в Съединени американски щати е спечелил над 13 800 $ през 2021 година, което е с 85% повече от 2019 година Нощувките, резервирани в неповторими парцели, почтени за OMG!, са се нараснали с над 49% за същия интервал.

 

 

 

Много от домакините на Airbnb са разкрили, че креативното преустрояване - галактически транспортен съд, железопътен вагон, силоз за зърно, затрупан вагон, стъклен балон - може да се трансформира в многолюден непряк бизнес. Колкото по-безумна е концепцията и колкото по-дълбока е ангажираността с тематиката, толкоз по-добре.

 

   width=

Наеман за 289 $ на вечер в Джошуа Три, Калифорния, дребният дом с галактически транспортен съд е напълно в стила на НЛО, със стълба и изскачащ балон. " Напълно неповторим ", написа рецензентът. " Мястото е от този свят ", споделя различен.

 

 

 

 

Никоя концепция не е прекомерно странна за бизнесмените на Airbnb. Помислете за изненадващия триумф на Кристи Улф, която похарчи 32 000 $, с цел да трансформира шесттонна картофена конзола, избавена от Комисията по картофите в Айдахо, в Големия хотел за картофи в Бойзе - една от най-известните предложения в Airbnb.

 width=

От 2019 година насам Wolfe е спечелила над 208 000 $, което ѝ е разрешило да си проправи път до още четири парцела в Airbnb в категорията OMG!.

 

 

 

 

 

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР