Със сигурност сте чували за TC Candler - създаделят на

...
Със сигурност сте чували за TC Candler - създаделят на
Коментари Харесай

Признание: Петима турски актьори в топ 100 на най-красивите лица за годината!

Със сигурност сте чували за TC Candler - създаделят на самостоятелна ранглиста, която дефинира стоте най-красиви лица на годината. Класацията е към този момент на 30 година и с всяка минала година придобива все по-голяма известност. Е, тя към този момент е реалност и за 2020 г. 

Виж още: Те са новите български риалити звезди на 2020: От " Hell's Kitchen " до " Игри на волята "

След като стана факт тази ранглиста, в Турция схванаха, че имат не една, не две, а цели 5 мотива за наслада, защото цели петима артиста бяха включени в престигната ранглиста. На последното място от петимата е класиран Чаатай Улусой. Той заема 78 място, само че пък е редно да се означи, че артистът участва за четвърта година в класацията.

Виж още: Винаги ще ви помним! Големите българи, с които се простихме през 2020 година

На четвърто място измежду включените турски артисти е Баръш Ардуч, който също за четвърта година е в класацията за Най-красиви лица. На трето място измежду актьорите, само че на 60-о в класацията, е " новото " попълнение в класацията - не какъв да е, а самият Къванч Татлъту, който е показан като артист и модел... измъчен от изсъхнал скалп!

Виж още: Коледната декорация на Дженифър Анистън вбеси хората онлайн: Прекрачи ли границата актрисата?

На второ място измежду турските красавци е артистът Баръш Мурат Ягджъ, подреден на 29-о място. А максимален красавец измежду турските артисти съгласно класацията е Джан Яман. Нещо, с което няма по какъв начин да не се съгласим.

Изображение: https://www.instagram.com/barismrtyagci/

https://www.instagram.com/arducbrs/

https://www.instagram.com/canyaman/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР