Със сигурност ще станем шампиони през този сезон, гледайки представянето

...
Със сигурност ще станем шампиони през този сезон, гледайки представянето
Коментари Харесай

Трезвен ли е Крушарски? Обяви 17 поредни победи и титла за Локо Пд!

" Със сигурност ще станем първенци през този сезон, гледайки представянето на другите тим! Защо успехите ни да са седем подред? Те ще са 17! Ние най-малко демонстрираме неизменност ", съобщи един от съсобствениците на Локомотив Пд - Христо Крушарски.

" Проблемът за българските тимове е, че няма задоволително конкуренция. Точно това е най-големият проблем на българския футбол. Поради тази причина нямаме нищо ", добави той.

Локомотив Пловдив е водач в родната Първа лига. Смърфовете, водени от Александър Томаш, счупиха клубния връх по следващи победи, успявайки да записват серия от седем поредни триумфа.

Пловдивчани впечатляват и с играта си с изключение на с резултатите си, като досега те са тимът с най-вече маркирани попадения в елита – 21.

Черно-белите са с актив от 22 точки след 8-ия кръг в шампионата. След отличния старт на акцията е логически и въпросът дали Локомотив има сили да завоюва шампионската купа за повторно в историята си след 2004 година.

" Естествено, че може задачата ни да е спечелването на шампионската купа. Човек постоянно би трябвало да има цел. Нужно е да се преследва нещо, с цел да е жив. В бизнеса също е по този начин. Ако нямаш цел, проекти, няма да постигнеш нищо. Необходимо е да набелязваш, да гониш, с цел да имаш. Ако не гониш, стоиш на едно място и не се развиваш.

Добре, че се върнах в ръководството на клуба след Нова година и побеждаваме ", съобщи в типичния си жанр босът на черно-белите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР