Със сигурност ще бъде интересно да видим AIR. Не само

...
Със сигурност ще бъде интересно да видим AIR. Не само
Коментари Харесай

Двете условия, които Майкъл Джордан е поставил на Бен Афлек

Със сигурност ще бъде забавно да забележим AIR. Не единствено тъй като ще опише по какъв начин Сони Вакаро е съумял да убеди Майкъл Джордан да подпише с Nike, само че и тъй като в основните функции влизат Мат Деймън и Бен Афлек.

Деймън ще изиграе Вакаро, до момента в който Афлек ще е Фил Найт - основателя на компанията. Самият Бен Афлек влиза и в ролята на режисьор, като по време на фестивала South by Southwest споделя, че е имало възможност филмът да не се реализира. Всеки първо би си помислил, че евентуалната спънка е била финансова, само че в действителност не е.

Афлек споделя, че не би направил кино лентата без утвърждението на самия Майкъл Джордан. Двамата са разговаряли и Въздушния се е съгласил AIR да бъде основан, само че е имал две условия.

Първото е било във кино лентата да бъде включен Хауърд Уайт, който сега заема длъжността вицепрезидент на марката Jordan. Тогава Афлек е осъзнал, че по този метод му се отваря опцията за ролята на Уайт да беседва с Крис Тъкър, който той доста харесва.

Второто изискване на Майкъл Джордан е било обвързвано с това коя актриса ще изиграе майка му Долорес. Въздушния е желал не какъв да е, а единствено и само Виола Дейвис. Бен Афлек споделя, че Въздушния му е споделил, че нищо от това е нямало да бъде допустимо без неговата майка, която той доста обича и почита.

И това изискване се е оказало сбъдната фантазия за артиста, тъй като той твърди, че като режисьор за него е голяма чест да работи с Дейвис, която дефинира като най-хубавата актриса, написа Variety.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР