Със сигурност помните имена като Антонио Касано, Мирко Вучинич, Антонио

...
Със сигурност помните имена като Антонио Касано, Мирко Вучинич, Антонио
Коментари Харесай

Познати лица от Серия "А" стоят безработни

Със сигурност помните имена като Антонио Касано, Мирко Вучинич, Антонио Ночерино . Футболисти, които са играли за най-големите тимове в Италия. От лятото насам те са без тимове и се чудят накъде ще ги понесе ориста.

Антонио Касано сътвори същински цирк в италианския футбол през есента като първо подписа с новака " Верона ", след това се отхвърли от футбола. Пак се върна в отбора, с цел да може след това още веднъж да се откаже . Касано, прочут за почитателите на " Рома ", игра още за " Реал " Мадрид, " Интер ", " Парма " и " Сампдория ". Остава под въпрос дали неговото предпочитание е дефинитивно да приключи футболната си кариера или въпреки всичко още веднъж ще бъде забелязан на терена... да вземем за пример за обичания " Бари ". Касано не е единственият някогашен представител на Серия " А ", който тъне в " неопределеност ".

Абдулай Конко, който играеше за " Лацио " и " Аталанта " , чакаше с боязън позвъняване от отбор от елита в Италия, само че по този начин и не го получи. Конко игра за " римските орли " от 2011 година до 2016 година и завоюва Купата на Италия през 2013 година Роденият във Франция бранител за последно бе в редиците на " Аталанта ", само че от лятото е свободен сътрудник.

Фабиано Сантакроче, който игра за " Наполи " и " Парма ", откогато напусна " Юве Стабия " не може да откри нов тим. Сантакроче бе считан за един от най-перспективните бранители в Италия и бе " брандиран " от президента на " Наполи " Аурелио де Лаурентис като идващия Алесандро Неста. Въпреки че е роден в Бразилия, записа 6 мача за младежия отбор на " адзурите ".

Марко Амелия - вратарят с 6 мача за " Милан " в Шампионската лига . Италианецът пази на вратата на " росонерите " против " Барселона " през есента на 2013 година и позволи само гол от Лионел Меси за 1:1. Изглежда обаче Амелия по-скоро ще се насочи към позицията треньор на вратарите или анализатор в италианските студия, в сравнение с да продължи да бъде под рамката на терена.

Антонио Ночерино - един от свободните сътрудници с най-богата визитка . Отборите, за които е играл, са толкоз доста, че мъчно ще се вместят на една страница. Той е обличал фланелките на " Ювентус ", " Милан ", " Дженоа ", " Палермо ", " Уест Хем ", " Торино ", " Парма ", " Пиаченца ", " Орландо Сити " и други. Човекът, който взе номер 8 в " Милан " след Дженаро Гатузо, сега се чуди накъде да поеме. Халфът има сребърен орден от европейското състезание през 2012 година Тогава Италия загуби от Испания с 0:4. Договорът му с " Орландо Сити " от МЛС изтече на 31 декември и футболисът разгласи, че няма да го възобновява.

Габи Мудингай - образецът за неприятни избори. Изградил кариера в " Торино ", " Лацио " и " Болоня ", реши през 2012-а да премине в " Интер ". След дребното мачове за " черно-сините " пристигна падението и прехвърлянията в " Чезена ", " Латина ", " Пиза " и " Формиа ".

Мирко Вучинич - игралият паралелно до Валери Божинов се трансформира в същински водач в " Рома ". За 5 години там завоюва 2 пъти Купата на Италия и един път Суперкупата. Премина в " Ювентус " и постави ръцете си върху купата цели 3 пъти. Бе избиран 7 пъти за състезател номер 1 на Черна Гора. Страшилице в наказателното поле и умел голмайстор . Мирко Вучинич мина през 2014 година в " Ал Джазира ". В момента играе голф и се оглежда за нов клуб.

Роландо Бианки - нападателят, който разочарова " Манчестър Сити ", само че беше любим на почитателите на " Торино " . След мощните сезони в Серия " А " и мачовете за " Каляри " и " Реджина " пристигна и трансфер при " жителите ". Бе съперник на Мартин Петров в офанзивата на " Сити ", само че търпението към него бързо се изчерпа. В последните години се подвизаваше в " Про Верчели " и " Тернана ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР