Със сигурност няма опасност групата ни да се разцепи и

...
Със сигурност няма опасност групата ни да се разцепи и
Коментари Харесай

Венеция Ангова, ПП: Темата за хартиената бюлетина е връщане назад

Със сигурност няма заплаха групата ни да се разцепи и разпадне. Чувала съм сходни спекулации и изрично мога да заявя, че няма такава заплаха. Това съобщи в предаването " Денят онлайн " по NOVA NEWS депутатът от " Продължаваме промяната " Венеция Ангова.
" Не считам, че е добър метод президентът да се употребява като медиатор за съставянето на постоянно държавно управление. За мен той не би трябвало да се меси в процедурата. Неговата работа е да връчи мандатите и да не прави политически инженеринг. Ние няма да подкрепим мандата на ГЕРБ. Ясно сме декларирали това. Няма никакво възприятие на отплата. Факт е, че с главната активност на ГЕРБ беше свалено нашето работещо държавно управление и се заплашиха обществените ограничения за хората в тази тежка обстановка. От ГЕРБ демонстрират единствено една привидна диалогичност. Те приказват едно в общественото пространство и след това правят напълно други неща, които пазят ползите на ГЕРБ. Ние желаеме обществен спор с тях по политики. Казали сме, че няма да подкрепим техен кабинет, само че ще подкрепим политики, които споделяме. Всички тези диалози би трябвало да са обществени, пред камерите в Народно събрание. Аз един път съм била на председателски съвет и там чух едно от една партия, а в зала се случи напълно друго. Това демонстрира, че диалозите би трябвало да се водят при открити, а не при закрити порти. Скандалите с ръководителите на комисии в Народно събрание демонстрират, че другите ги е боязън от нашите готови фрагменти ", безапелационна бе тя, представена от novini.bg.
" Темата за хартиената бюлетина е едно връщане обратно. Всички виждаме, че при машинното гласоподаване няма опция за операции. Със сигурност има накъде да се усъвършенства машинния избор. Това може да се случи с повишение на механизмите за следене на машинния избор. Днес напуснахме съвещанието на правна комисия, тъй като предложихме точката за хартиената бюлетина да отпадне и за следващ път разпоредбите за работа в Народно събрание не бяха спазени. Ние държим и постоянно ще съблюдаваме законите ", разгласи Ангова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР