Със сигурност няма да съборим кабинета, ние се готвим за

...
Със сигурност няма да съборим кабинета, ние се готвим за
Коментари Харесай

Росен Желязков гарантира: Няма да съборим кабинета 


Със сигурност няма да съборим кабинета, ние се готвим за ротация, заяви председателят на Народното събрание Росен Желязков по Нова тв.   “В началото Кирил Петков го сподели: " Ние ще вършим не коалиция, а ротация, тъй като си нямаме доверие ". И в действителност тази аксиома сякаш я забравихме. И изглеждаше, че ротацията безпроблемно ще се случи в първата половина на март, само че от няколко дни това не наподобява толкоз безоблачно. Дължи се на новия сюжет, който сътрудниците от " Продължаваме промяната " внесоха ”, разяснява Желязков. 

По думите му " Демократична България " има много уравновесена и виновна позиция. “Те нямат мнение, тъй като тук като че ли този проблем с желанието на премиера да продължи като външен министър в началото изглеждаше като персонално, а по-късно се облече в партиен подтекст ", сподели ръководителят на Народно събрание.  

Неговият предходник от предходния парламент Никола Минчев също се надява “да има единствено европейски избори и никакви други ”, тъй като това няма да докара до по-лесно ръководство. По Нова тв Минчев разяснява, че не си заслужава поради един пост да се блокира работата по основни цели. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР