Със сигурност няма да оставя нещата така! Не мога да

...
Със сигурност няма да оставя нещата така! Не мога да
Коментари Харесай

Христо Шопов след разпрата с Патриша: Няма да оставя нещата така! 


„ Със сигурност няма да оставя нещата по този начин! Не мога да разясня по случая, само че несъмнено ще работя “, съобщи пред България Днес артистът Христо Шопов, който в петък бе задържан и упрекнат за закана за ликвидиране на съседската си, а преди ден бе освободен от ареста от Софийския областен съд против най-леката мярка за неотклонение „ подписка “.

„ Сега се усещам добре у дома “, изясни още Христо Шопов. 60-годишният артист добави и че времето е такова, че експанзията е повсеместна, само че той се надява на правдивост за себе си.

„ Вярвам в правосъдната система “, акцентира той и изясни, че повече не може да приказва, защото занапред стартират каузи сред съседката му и него.

Актьорът има право да съди Патриша Тийвс за набеждаване, защото не я е заплашил с оръжие, а е носил в себе си ключове. Шопов може да предяви цивилен иск и за съзнателно заблуждение на полицейските и правосъдните органи в страна на Европейски Съюз и за уронване на престижа му.Той има желание да се бори, с цел да почисти името си в съда. Колегите му също показаха поддръжка в обществените мрежи.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР