Със сигурност няма да оставя нещата така! Не мога да

...
Със сигурност няма да оставя нещата така! Не мога да
Коментари Харесай

Христо Шопов с първи думи след ареста

" Със сигурност няма да оставя нещата по този начин! Не мога да разясня съответно какво ще върша по случая, само че несъмнено ще работя. "

Това съобщи артистът Христо Шопов, който в петък бе задържан и упрекнат за закана за ликвидиране на съседката си, а преди ден бе освободен от ареста от Софийския областен съд против най-леката мярка за неотклонение " подписка ".

" Сега се усещам добре у дома ", изясни още Христо Шопов. 60-годишният артист добави и че времето е такова, че експанзията е повсеместна, само че той се надява на правдивост за себе си.

" Вярвам в правосъдната система ", акцентира топартистът и изясни, че повече не може да приказва, защото занапред стартират каузи сред съседката му и него.

Актьорът има право да съди Патриша Тийвс за набеждаване, защото не я е заплашил с оръжие, а е носил в себе си ключове. Шопов може да предяви цивилен иск и за съзнателно заблуждение на полицейските и правосъдните органи в страна на Европейски Съюз и за уронване на престижа му.

Самият Шопов показа, че няма да " остави нещата по този начин " и ще се бори да почисти името си в съда. Защитава го юрист Ина Лулчева.

Междувременно талази от реакции на отбрана към артиста заваляха в обществените мрежи от негови сътрудници и познати.

Актрисата Ернестина Шинова бе една от първите, които реагираха с коментар. Тя приканва да не съдим бързо и допусна, че дейностите на Христо Шопов сигурно са били предизвикани от сериозен спор.

" Освен това не утвърждавам насилието под никаква форма, само че не забравяйте още пресния случай на майка и щерка, които дружно убиха брачна половинка на дъщерята. Жените не трябва да бъдат подценявани в това отношение, изцяло равностойни са някои представителки на слабия пол ", написа Ернестина в мрежите.

Думите й поддържа и дамата на Михаил Белчев - Кристина.

" Напълно съм съгласна. Аз също го познавам от години и съм уверена, че е бил предизвикан, с цел да каже такива думи. Той е прелестен артист и добър човек ", показа Криси.

Продуцентът Христо Порязов, който е работил с Шопов, също излезе в негова отбрана. " Изумен съм от благородството, гения и добротата на този човек. Не имам вяра на нагласени циркове и се надявам истината да излезе напълно скоро ", сподели Порязов. В отбрана на Шопов се изрече и артистът Христо Мутафчиев, който не има вяра той да се направил нападателни дейности по отношение на Патриша Тийвс.

Според юриста на артиста - Ина Лулчева, гражданката на Люксембург Патриша желала да компрометира най-много сина на Христо Шопов - Наум, който сега е по-известен от татко си. Това ставало ясно и от двата клипа, който Патриша снимала, до момента в който се карала със брачната половинка на Христо Шопов. Повод за абсурда били чистачки на автомобил. На клиповете не се виждало Шопов да носи оръжие. В продължение на две минути тя крещяла: " Това е Христо Шопов и лудата му жена ". Също по този начин викала, че ще изпрати клипа в Нова телевизия.

За държанието си Христо Шопов бе задържан и прекара в Седмо РПУ 72 часа, след което го пуснаха. В претекстовете си съдът уточни, че няма доказателства Шопов да е заплашил потърпевшата с револвер. Прокуратурата е предоставила данни, че е допустимо той да се е заканил с ликвидиране на потърпевшата, както и че е наранена нейната телесна цялост. Съдът одобри още, че няма заплаха Шопов да извърши закононарушение, нито заплаха да се укрие, и означи чистото му правосъдно минало.

Христо Шопов с филм за стрелбата, оттова има оръжие, не е ловджия

" Изцяло съм подготвен с филм, който върших доста време с екип от другари. Той е за спорт, който в България е прочут като динамична пукотевица. Идеята ми беше да показва този спорт на публиката, защото имаме международни и европейски първенци, за които съвсем никой не знае. Те са герои в моя филм. Аз самият съм се занимавал в някаква степен, обичам да изстрелвам. "

Това показа преди време артистът Христо Шопов, който доста внимава, когато взема решение да употребява разрешителното си за пукотевица. Именно от този момент той получава трите си оръжия, а не тъй като върви на лов и обича да стреля по животни. Актьорът е бранител на животните, даже направи документален филм за овчарско куче. Дълги години оказва помощ и на приюта за кучета в Мездра. " Ако не бях човек, сигурно щях да съм вълк. Много обичам тези животни ", споделя за себе си Шопов.

Наум изхвърча от малкия екран да види татко си

Водещият на " Ергенът " Наум Шопов изхвърча от студиото на малкия екран, в която бе поканен да е посетител, откакто научи за ареста на татко си. Той не пожела да разяснява нищо по случая с него.

" Баща ми е непоколебим, обран. Винаги съм бил горделив с него, тъй като се старае доста и в работата, и в фамилията ", сподели преди време Наум за татко си. Майката на Наум е актрисата Мариана Станишева, която от години работи като кастинг режисьор. Тя се появи един път и в един от епизодите на " Откраднат живот " по Нова тв. Тя влезе в ролята на мащеха на личния си наследник - Наум Шопов.

Мариана е втората брачна половинка на Христо Шопов. Двамата се познават от ВИТИЗ, само че искрата сред тях пламва на снимачната площадка на кино лентата на Иван Андонов " Индиански игри " през 1989 година. От връзката им се ражда Наум. Преди това артистът има различен брак, от който е щерка му Невена.

" Моят дом е моята цитадела! Много държа на фамилията си и не се замесвам в никакви извънбрачни връзки. Имам две деца от двата си брака. По-голяма е щерка ми Невена, която живее в Германия. Синът ми Наум приключи Еврейското учебно заведение в София, както и медицина. И двете ми деца са кръстени на родителите ми ", споделял е Христо в изявленията, напомня " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР