Със сигурност най-ангажираните родители преди първия учебен ден са тези

...
Със сигурност най-ангажираните родители преди първия учебен ден са тези
Коментари Харесай

Един от кошмарите на родителя – първият учебен ден

Със сигурност най-ангажираните родители преди първия образователен ден са тези на първокласниците. Защото когато децата са по-големи, те сами се оправят.

За всеки родител е значимо да реши дали да e неразделно до детето си в този ден или пък е по-добре да го остави да бъде независимо.

Например - при положение, че вашите дечица са задоволително огромни и към този момент са почнали да желаят специфични тетрадки с техните идоли – оставете ги сами да си ги купят.

Ангажиментите към родителите преди, след и в самия церемониален ден са в действителност доста – като да вземем за пример, постанова ви се още веднъж да учите материала, с цел да може да помагате на децата.

И не забравяйте, че в последна сметка в случай че има предмет, по който вие самите не се чувствате уверени – не се мъчете и не губете времето на детето си – запишете го на преподавател. А доста постоянно в помощ идват и бабите и дядовците.

Всеки родител има друг метод към детето си. Изберете този, който е най-хубавия за вас и за детето ви.

Още потребна информация по какъв начин да се подготвите душевен за първия образователен ден – гледайте във видеото от канала на Mamma Mia.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР