Със сигурност на България няма да бъдат дадени максималните 4,3

...
Със сигурност на България няма да бъдат дадени максималните 4,3
Коментари Харесай

Изпълкомът се събира спешно заради парите от УЕФА?

Със сигурност на България няма да бъдат дадени оптималните 4,3 милиона, каквото е решението на УЕФА, написа " 24 часа ".

Изпълкомът на БФС ще се събере, откакто станат ясни инструкциите на централата за систематизиране на помощта, която бе отпусната на 55 национални федерации, на стойност 236,5 милиона евро.
 БФС с обяснение защо ще послужи помощта на УЕФА от 4.3 млн. евро
При сегашните правила на програмата " Хеттрик ", която тази година завършва четвъртото си издание, парите може да се харчат за строго избрани неща. Първоначалната сума по нея през 2016 година е била 3,5 милиона евро за всяка национална федерация, като всеки план би трябвало да бъде утвърден от специфична комисия на УЕФА.

Парите няма да бъдат давани вкупом. Те ще бъдат на най-малко два транша.

Точно по програмата " Хеттрик " пристигна главната част от средствата за построяването на Националната футболна база " Бояна ", която бе открита публично от Чеферин. В момента по тази стратегия Сан Марино прави нов народен стадион и зала за игра на футзал, а в Косово стартира реставрация на националния стадион.

" Със сигурност УЕФА ще изпрати и някакви оферти или правила защо може да се харчат парите. Това става всякога.

След като разберем каква е тъкмо сумата и по какъв начин може да се разпредели, ще се съберем. Дали единствено бюрото, или ще се свика целият изпълком, ще решим в околните няколко дни ", безапелационен бе човек с висок пост в БФС пред " 24 часа ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР