Със сигурност много хора сред нас си мечтаят да пътуват,

...
Със сигурност много хора сред нас си мечтаят да пътуват,
Коментари Харесай

Идеи за това как да пътуваме по-евтино и на повече места

Със сигурност доста хора измежду нас си мечтаят да пътуват, само че се чудят по какъв начин това може да стане за минимална цена. Има някои докaзани способи, които подсигуряват, че почивката ни ще бъде по-евтина. Така ще можем да пътуваме повече посредством спестените от нас пари.

Ето нашите препоръки: 

1) Пътувайте отвън сезона 

Един от сигурните способи да имате по-ниски цени на почивката си е като пътувате отвън мощния туристически сезон за дестинацията, на която ще отидете. Така цените на билетите, нощувките, а и даже на място ще бъдат по-ниски. Разбира се, рискувате да уцелите неприятно време, само че плюсът е, че тълпите от туристи, които ще срещнете ще бъдат доста по-малки. Например, една отмора на море в началото/средата на юни и в началото/средата на септември е отличен образец за нещо, което си коства да бъде направено по този метод. 

2) Моментът на пазаруване на самолетните билети

Има два метода да закупите самолетни билети на добра цена. Или да ги купите доста рано, или да ги купите в последния миг. Ако може да планувате добре - действайте по първата скица. Ако сте по-спонтанни - давайте по втората. Това, което би трябвало да знаете е, че постоянно има опция човек да откри билети за пътешестване до дадена дестинация на добра цена. И в никакъв случай, но в никакъв случай не купувайте през някакви медиатори - те имат спомагателни такси, които ще оскъпят нещата. Винаги действайте от уеб страницата на самолетната компания. 

3) Бъдете умни с багажа

Едно от нещата, които костват доста пари при полет е доплащането за багаж. Мислете рационално. Ако би трябвало да вземете два куфара по 10 кг, то по-добре да си разделите един огромен куфар от 20. Излиза доста по-изгодно за вас самите като пасажери. Правете добра сметка какъв брой багаж ще ви би трябвало и постоянно опитвайте да се вместите в безплатните варианти. Ако не можете, то постоянно търсете най-изгодната оферта. 
 Дестинациите, които да посетиш с майка си Дестинациите, които да посетиш с майка си
Когато компанията е добра, дестинацията няма значение. А майката, която те е родила, е допустимо най-хубавата. Така че в действителност всяко мяс...

4) Не е наложително всяко ястие да е навън 

Знаем, че по време на отмора желаете да посетите топ заведения за хранене и места, само че помислете дали си коства. Може да си приготвите закуска и обяд (ако не сте на хотел) и да вечеряте на някое хубаво място. Така ще намалите доста разноските си за храна, която харчите на място в определената от вас дестинация. 

5) Купувайте седмични карти за градски превоз и комбинирани билети за музеите 

Ако имате проект за ваканцията си постоянно е добре да вземете авансово билети за музеите и карти за градския превоз. По този метод ще спестите пари в случай че си ги купувате единично на място. Цената в разликата би трябвало да стигне за една вечеря в прелестен ресторант. 

Това са нашите препоръки за това по какъв начин да пътувате по-изгодно. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР