Със сигурност красивата синоптичка на БТВ Натали Трифонова има още

...
Със сигурност красивата синоптичка на БТВ Натали Трифонова има още
Коментари Харесай

Синоптичката на БТВ Натали Трифонова с моден гаф – цъфна на дискотека, пременена като чалгаджийка от зората на турбо фолка

Със сигурност красивата синоптичка на БТВ Натали Трифонова има още доста самун да яде, до момента в който влезе в номинациите за Модна ТВ икона. Съвсем надалеч е от такава премия, в случай че облеклото й от фотосите, на които HotArena се натъкна, е определено по случай Хелоуин.

Маскарадът обаче от дълго време си отиде, тъй че уместни оправдания за потресаващия аутфит на русокоската няма. След Бъдни вечер Трифонова разгласява два фрагмента, на които е ухилена до уши на забава с другари в нощен клуб.

Усмивката й е чаровна, само че може  ли младо момиче да се облече като че ли е колежка на Камелия и Лепа Брена по времето, когато тяхната звезда в чалгата таман изгряваше?

Ретро стайлингът на Натали включваше къса блузка, наложително за онази епоха – да се покаже голо коремче, пъпче и гръбче, кичозно и обемно колие на шията и не на последно място - лъщящо клинче, в което оскъдната диско светлина понякога да се отразява. Със сигнално русата си дълга коса и блестящите прилепнали панталонки Трифонова не остана незабелязана. Само й липсваше да запее на микрофона: " Бял мерцедес ме преследва в живота " и всичко щеше да си пристигна на мястото. 

Звездата от прогнозата за времето на БТВ обаче би трябвало да си обърне внимание и да изследва по какъв начин по различен метод може  да подчертае сексапилната си стройна фигура, без да стига до остарелия от дълго време турбо фолк кич. Най-удачно е да си наеме стилист, или да преглежда стилните списания по-често. Все отново - в случай че желае да гради сериозен ТВ имидж и да я възприемат с почит, без значение какъв брой е млада, с тези кючек-тоалетчета няма да й се получи.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР