Със сигурност кралица Елизабет би искала завинаги да забрави за

...
Със сигурност кралица Елизабет би искала завинаги да забрави за
Коментари Харесай

8 трика на Меган Маркъл, за да изглежда перфектно на снимките

Със сигурност кралица Елизабет би желала вечно да не помни за актьорското минало на Меган Маркъл. Стотици фотосесии за фешън списания и папараци на аления килим научиха Меган да театралничи вярно пред камерите. Тя интензивно употребява тези познания в този момент. Ето 8 трика на Меган Маркъл, с цел да изглеждате ужасно на фотографията.

1. Не прекалявайте с усмивка

На множеството фотоси Меган Маркъл се усмихва на камерата или почитателите. Със сигурност усмивката й е красива по природа, само че не желае да се усмихва необятно.

2. Издишайте

Всеки има свои способи за справяне с вълнението. Някои поемат надълбоко въздух и броят до 10, до момента в който други подреждат нещо в ръцете си. Меган в множеството случаи държи ръката на принц Хари. Основното е да постигнете стремежи резултат. Отпуснете се!

3. Вземете образец от модели

Всички видяхме професионални супермодели да театралничат на аления килим. Подписването им „ стойка “ с подложен крайник оказва помощ образно да удължи тялото.

4. Наклонете леко главата си

Тази позиция на главата, съчетана със сладостен взор и усмивка, ще ви направи самата непорочност. Особено постоянно тя гледа на Хари по този метод. Чудесен метод да спечелите обществеността.

5. Покажете стойката си

Винаги не забравяйте да изправите гърба си пред камерата. Така ще изглеждате по-високи и стройни.

6. Заложете на общия цвят

Изображенията в една цветна скица наподобяват по-изгодни на фотографията. Например, по време на кръщенето на принц Луис (син на Кейт Мидълтън и принц Уилям), тя се в неясно розова Prada рокля на церемонията по награждаването на кралицата за млад водач в Бъкингамския замък и в бяла рокля на Givenchy при откриването на кралските надпревари в Аскот.

7. Важна детайлност

Забелязали ли сте, че на доста фотоси херцогинята (несъзнателно или нарочно) демонстрира годежния й пръстен? Често тя допира косата, като по този метод я слага по-близо до камерата. Смеем да приемем, че това не е инцидентно – по този начин тя показва скъпия си (във всеки смисъл) аксесоар. Така показвате на фотографията всичко най-хубаво.

8. Съсредоточете се върху талията

Да се научим да вършиме вярно акцентите. Подобно на Кейт Мидълтън, Меган постоянно носи колан към кръста си, с цел да покаже фигурата си в по-благоприятна светлина. Широк и тъничък, противоположен по тона, кожа и текстил – арсеналът е страховит.

Кой различен, в случай че не Меган Маркъл, би трябвало да учи изкуството на позирането? Почти всеки ден е под гледката на камерите, затова, знае сигурно. За разлика от доста известни персони, в нейната сметка има доста малко несполучливи фрагменти. И най-важното – за съвсем всички тя наподобява оживена и щастлива.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР