Със сигурност голяма част от хората свързват май месец с

...
Със сигурност голяма част от хората свързват май месец с
Коментари Харесай

Месецът на баловете: Кои родни инфлуенсъри изпратиха абитуриенти тази година?

Със сигурност огромна част от хората свързват май месец с балове, зрелостници и доста луди и незабравими нощи. И тази година родните инфлуенсъри не пропуснаха да споделят фрагменти със своите близки и другари, които приключват. Ето кои Instagram звезди се похвалиха със своите братя и сестри, които приключват тази година. 

Венелин Кондаков

 Instagram

Един от коафьорите на звездите в България - Венелин Кондаков, показа кадър на стори в своя Instagram профил, на който театралничи до брат. Момчето явно приключва тази година. Половинката на певицата Ина Гаярдо насочи и онлайн благопожелание на дребното си братче: " Брат ми приключи и неприятното свърши. Започва животът. Пожелавам му здраве и положително финансово обучение, с цел да си го живее по най-хубавия метод. ". Определено Венелин би се гордял, в случай че брат му доближи неговите достижение до този миг с фризьорската кариера. 

Виж още: Бейби фейс: Актьорите, които наподобяват по-млади! Лили Колинс, Хенри Кавил и още

Александра Богданска 

 Instagram

Милан - братът на Александра Богданска, може да се похвали с една в действителност страхотна дама. Моделката показа фрагменти, от които виждаме, че тя го е придружила на бала му в този по този начин специфичен ден за него. С тази визия несъмнено е засенчила огромна част от абитуриентките в Благоевград. 

Виж още: Ново начало: Даниел Петканов прегърна мистериозна жена, подготвен е за второ дете

Елвира

Сред тазгодишните зрелостници е и сестрата на родната риалити звезда от предаването " Ергенът " Елвира. Инфлуенсърката показа фрагменти с дребната си сестричка Елеонора. От всички написани думи под фотосите им най-важното е това, че ѝ дава обещание постоянно да бъде до нея и да я поддържа във всичко. Двете дами несъмнено доста си наподобяват.

Виж още: Ще го познаете ли? Емрах пусна мега сладка фотография, Теди Александрова опитва с нов скандал

Антоанет Попова

Преди няколко дни влогърката Антоанет Попова показа благ кадър с по-малките си брат и сестра - Иван и Никол, които тази година са зрелостник. Двамата са деца от втория брак на биологичната майка на Антоанет. Тримата са израснали дружно, по тази причина и до ден сегашен са си доста близки. Инфлуенсърката има и още 4 братя и сестри от страна на татко си от други негови връзки. Голяма фамилия се обрисува. 

Виж още: Гореща мацка: Деми Роуз сподели по какъв начин се играе тенис на корт по бански

Лидия

Преди няколко години певицата Лидия приключи своето приблизително обучение, а тази година мотивът за празнуване е балът на нейния дребен брат Живко. Двамата явно са много близки, тъй като поп-фолк дивата написа под общите им фотоси извънредно трогателни и благи думи: " Да имаш брат или сестра е като да имаш второ сърце, втора душа, друга част от теб, която не е слята с физическото ти тяло. Днес моята поема по своя път в живота и не мога да бъда по-горда с индивида, който адресирам да търси, преоткрива, покорява, да се радва и да се учи ".

Изображение: https://www.instagram.com/lidia_alpha/, https://www.instagram.com/venelin_k/, https://www.instagram.com/aleksandra_petkanova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР