Със сигурност Филип Кръстев смята, че би бил по-полезен за

...
Със сигурност Филип Кръстев смята, че би бил по-полезен за
Коментари Харесай

Филип Кръстев №1 в българския футбол по пет показателя

Със сигурност Филип Кръстев счита, че би бил по-полезен за Левски, в случай че играе по-напред, в ролята на Илиян Стефанов, да вземем за пример. Станимир Стоилов обаче го върна по-назад в зона, която е приоритет на отбранителните халфове, откакто притегли Стефанов от Берое.

" Едно, две, три - Билал Бари " и от Филип Кръстев

Показа се с такава фланелка

Нещата за Фуфо не се трансформираха даже и в сряда, когато Нани (б.р. - по този начин почитателите назовават Стефанов) бе определен да стартира като централен нападател. Трябва да напомним също, че Кръстев имаше проблеми във Франция и Белгия, откакто отхвърляше да бъде употребен на позицията, където го държи Стоилов.

Оказва се обаче, че Мъри е намерил точното място за Кръстев. Това проличава от неговите индикатори, които са видни от проучване на компанията " Comparisonator ", която проучва представянето на разнообразни играчи и оказва помощ на клубовете на пазара. Оказва се, че Кръстев се оправя съвършено в ролята на отбранителен халф, написа " Мач Телеграф ".

В съпоставяне с останалите играчи у нас, които се подвизават на този пост, Фуфу е №1 по пет индикатора. Той е дал приблизително по 4,15 паса, които са довели до удар към противниковата врата. Освен това прави по 3,58 сполучливи дрибъла на мач, дава началото на 4,91 сполучливи офанзиви и прави по 22,4 точни подавания към и в наказателното поле. Също по този начин възможностите да асистира за гол са 0,75.

Само по един индикатор Кръстев в действителност е зле. Той е едвам осми при играта с глава. Това обаче е нещо, което надали може да се промени фрапантно, имайки поради физическите данни на футболиста.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР