Със сигурност енергийната зависимост, която имахме от Русия, вече е

...
Със сигурност енергийната зависимост, която имахме от Русия, вече е
Коментари Харесай

Никола Минчев : Няма такова нещо за купуване на по-скъп газ през посредници


" Със сигурност енергийната взаимозависимост, която имахме от Русия, към този момент е в историята, и сме самостоятелни от нея " Това сподели в ефира на Нова тв Никола Минчев от Продължаваме промяната.

" Не изключваме нито един снабдител, стига той да е благонадежден. Не ми звучи, че посредством законова смяна, може да се случи нещо по въпроса. Смятам, че концепцията на ГЕРБ е по-скоро предизборна и нищо повече, изключително като погледнем по какъв начин през последните 12 години не направиха нищо. Намирането на разнообразни източници и подсигуряването им е методът да се оправим са тематиката за газа ", счита той. 

" Няма такова нещо за пазаруване на по-скъп газ през медиатори. Именно поради това през вчерашния ден беше заведено дело, с цел да се разсеят тези подозрения, че се случва такова нещо “, сподели Минчев.

" Разказът на Бойко Борисов ми наподобява просто безпочвен, той няма доказателства и може да си приказва каквото желае. На мен персонално не ми приляга този вид говорене, тези обвинения  и за в бъдеще ми се желае да не се употребява ", изясни той във връзка изявленията на Бойко Борисов.

Той добави, че във всеки един проблем всеки си слага задачата и работата би трябвало да бъде изрядна: " Съдът споделя, че заповедта за ареста на Борисов е противозаконна и ние го почитаме, дано си свършат работата, както могат ".

" Ние влизаме в акцията със поръчката за първото място. Опонентите ни са ГЕРБ-СДС и Движението за права и свободи, не виждам такива в лицето на Румен Радев и служебния кабинет. Проблемът в ГЕРБ не е единствено в Бойко Борисов, желаеме всички, които са съдействали за това положение на страната, да понесат следствията ", показа Минчев.

 

Бившият ръководител на Народното събрание от Политическа партия Никола Минчев не пожела да разяснява злополуката със починали служители на реда в Бургас. Той просто сервира съболезнования на околните на умрелите униформени. 

" Не мисля, че все още има по-тежък мигрантски напън към нашата граница, с изключение на този ужасяващ случай ", добави той

 

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР