Със сигурност едва ли има фен на Формула 1, който

...
Със сигурност едва ли има фен на Формула 1, който
Коментари Харесай

Разкриха дълго пазена тайна за Шумахер

Със сигурност надали има почитател на Формула 1, който да не се интересува живо от положението на легендата Михаел Шумахер. Той удари тежко главата си в камък по време на ски-ваканция в Мерибел през 2013 година и от този момент рядко излиза настояща информация от фамилията му за здравето му.

Много медии вършат постоянни опити да се доберат най-малко до трошичка информация, само че околните на Шуми пазят ревностно в загадка положението му. А в последна сметка говорителката на фамилията му Забине Кем разкри за какво въпреки всичко е наложено такова медийно ембарго към някогашния немски водач.

Причината е, че още преди тежкия случай Шуми е желал просто да изчезне от общественото пространство и да живее спокоен живот. Тя е декларирала това импровизирано пред кореспонденти на проведено събитие преди две години, само че чак в този момент думите ѝ получиха известност поради британските таблоиди.

" Като цяло медиите в никакъв случай не са имали достъп до персоналния живот на Михаел и жена му Корина. Когато той ходеше в Швейцария на отмора, там никой не го третираше по друг метод, беше си елементарен човек. Един път, когато си говорехме дълго и обширно с него, той ми разгласи, че фантазията му е просто да изчезне от общественото пространство. "

" Тогава ми сподели: " Може да не ми звъниш в идната една година, аз просто изчезвам ". Мисля, че тайното му предпочитание беше това да е допустимо да се случи един ден. Точно по тази причина и в този момент желая да уважа желанията му и да не разреша никаква информация от фамилията му да изтича в общественото пространство ", оповестила Кем, представена от " Мирър " и " Сън ".

В момента Шуми се възвръща в имението си в Женева, като неразделно до него е брачната половинка му Корина. Той е заобиколен от екип от голям брой лекари, светила в сферата си, като съгласно неофициални данни лекуването му коства от порядъка на 150 хиляди евро седмично.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР