Със сигурност е нещо много грозно, но не съм запознат.

...
Със сигурност е нещо много грозно, но не съм запознат.
Коментари Харесай

Министърът на културата порица Рут Колева за разголените сни...

Със сигурност е нещо доста грозно, само че не съм осведомен. Този сбит коментар във връзка абсурда с певицата Рут Колева, която се снима провокативно с транспарантно боди върху мемориала за Априлското въстание в Перущица, направи служебният министър на културата проф. Велислав Минеков пред публицисти.

Фотосесията на певицата върху паметника-костница разбуни обществените мрежи, кметицата на Перущица се възмути, а гневни поданици на града сезираха прокуратурата. Днес Колева се извини за фотосите.

Министър Минеков разяснява и абсурда в Народния спектакъл, при който вратата на пиара Велислава Кръстева бе надраскана с надписи " Движение за права и свободи " и " Изчезвай ", а табелката с името й - изтръгната.

Запитан дали е хубаво да има подобен надпис на врата в Народния спектакъл, министърът отговори: " Не е хубаво това, сигурно. Първо желая да знам кой го е написал. " Но изясни, че не е приказвал с шефа Васил Василев по абсурда. Не е назначил и инспекция, това било работа на шефа, били вътрешни работи.

Това етническо гонене ли е, когато имате политическо посланичество, попита още Минеков.

" Директорът е поискал по някакъв метод евентуално политическа поддръжка, защото трите значими лица са от 3 разнообразни групи. Там имаме ГЕРБ като основен секретар, имаме Демократична България - Захари, имаме Движение за права и свободи, той самият малко БКП/БСП. Може би това е комфортно, само че дали е потребно за театъра, не съм сигурен ", разяснява още министърът.

А запитан дали подобен скандал е потребен за театъра, сподели: " Ами гледайте - тогава и аз да направя по този начин министерството - да си взема едно Движение за права и свободи, едно Българска комунистическа партия, едно Демократична България и малко Политическа партия и нещата ще бъдат чудни. Няма да можете да ме мръднете от този пост още 63 година "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР