Със сигурност е много по-различно отколкото във Филипините, публиката много

...
Със сигурност е много по-различно отколкото във Филипините, публиката много
Коментари Харесай

Мария Йорданова и Радостина Маринова: Чест и удоволствие е да играеш пред публиката в Арена Армеец

„ Със сигурност е доста по-различно в сравнение с във Филипините, публиката доста оказва помощ и ние даваме още повече от себе си, с цел да ги зарадваме. Беше с напрежение, само че ние останахме в мача, не се отпуснахме, може би единствено малко в третия гейм. Но се върнахме и успяхме да ги натиснем, а те не можаха да ни противодействат. Усещането да играем във Волейболната лига на нациите е доста хубаво. Никога не съм се чувствала по този начин – пред такава аудитория и против такива състезателки. Виждаш къде си в международния волейбол. Ще дадем всичко от себе си да запазим мястото си в нея. Надяваме се да създадем хубави мачове против Бразилия и Италия и да се противопоставим на Полша ", сподели 20-годишната Мария Йорданова.
 Мария Йорданова: Ще опитаме да се противопоставим на Бразилия Мария Йорданова: Ще опитаме да се противопоставим на Бразилия
Радостина Маринова изигра първия си мач като титуляр в шампионата и с доста акуратен начален удар разколеба посрещането на доминиканките.
 Радостина Маринова: Хвърляме се оптимално против Бразилия Радостина Маринова: Хвърляме се оптимално против Бразилия
„ За мен е голяма чест и наслаждение да играя пред родна аудитория, и то в „ Арена Армеец ". Надявам се в идващите мачове да съберем още повече хора, които да основат още по-хубава атмосфера. Успяхме да запазим централизация от самото начало, може би само в третия гейм на моменти я загубихме, само че успяхме да затворим мача в три гейма и продължаваме да демонстрираме най-хубавото от себе си в идващите срещи. Имаме страховит късмет да се надигнем против най-хубавите в света. Няма какво да губим идващите ни три срещи и съм сигурна, че ще се получат хубави мачове. Нека хората да дойдат да ни поддържат и да викат мощно ", съобщи 23-годишната Радостина Маринова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР