със сигурност е един от най-бруталните спортове на планетата, а

...
със сигурност е един от най-бруталните спортове на планетата, а
Коментари Харесай

Най-лудата и брутална ММА битка: 5 срещу 5

сигурно е един от най-бруталните спортове на планетата, а съгласно мнозина - и най-бруталният. Представяли ли сте си, че може да бъде даже още по-брутално? Ако се усили броя на състезателите, да вземем за пример.
Професионална борба видя цели 10-има бойци в една клетка - разграничени на два тима от по петима. Целият пердах бе следен от трима съдии, които трябваше да наблюдават за разпоредбите. Видеа от The War 3 (както е кръстено събитието) започнаха да излизат в Туитър и това породи доста мнения.
На фрагментите се вижда по какъв начин не лишава доста време, преди един от състезателите да бъде нокаутиран след брутални удари от съперника му. Допълнителен проблем бе фактът, че потърпевшият войник понесе още много тежки удари по-късно, защото имаше единствено три съдии и нямаше кой да спре противника му.
Пострадалият не получи моментална здравна помощ и бе оставен да лежи беззащитен в клетката. В борбата се стигна и до обстановки, при които има числено преимущество и двама, даже трима, се борят против един човек.
В последна сметка борбата завърши и тимът, който носеше напълно тъмни къси панталони, бе разгласен за победител с 5:0. В събитието до края на вечерта имаше още борби, измежду които двама против двама при мъжете.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР