Със сигурност Делян Добрев е на светлинни години по-богат от

...
Със сигурност Делян Добрев е на светлинни години по-богат от
Коментари Харесай

Илиян Василев: ГЕРБ плаща разходите на Делян Добрев за адвокат Назарян за дела срещу мен

Със сигурност Делян Добрев е на светлинни години по-богат от мен, знаете за какво, само че аз си заплащам от персоналните си средства на юрист Разбойникова и всички други правосъдни разноски. Добрев през юрист Назарян блокираха всички ми персоналните ми сметки. Изобщо мислех, че всичко е персонално – сред мен и него. От другата страна, ГЕРБ заплаща разноските на „ острието “ си Делян Добрев за адвокатката Рая Назарян – новата звезда на Борисов. Следователно цялата наказателна акция против мен, в това число правосъдните каузи, е финансирана от ГЕРБ с персоналното предписание на Бойко Борисов, който ме уверяваше, че ме почита и няма нищо общо с непрекъснатите офанзиви против мен и делото на Добрев против мен.

Хайде в този момент ми кажете – страната дава дотация на ГЕРБ с цел да води политическа активност, а те си заплащат адвокатски възнаграждения по каузи плесници, тъй като „ бедният “ Добрев не може да се бръкне от джоба си?

Ето ви фактурите за индивида Фактура, който обича да показва фактури.

Не зная по какъв начин ще отсъди съда, не желая да въздействам, само че това е гротеска. Не е по никакъв начин равностойно аз с персоналните си скромни финанси да се боря против милиардерите на страната и ОПГ ГЕРБ, което заплаща персоналните сметки на своите членове. И да запитвам господин Главчев от Сметната палата – ще признаете ли тези разноски на Политическа Партия ГЕРБ? И още един въпрос – откакто ГЕРБ заплащат персоналните сметки на своите боляри значи и делата против мен са на политическа основа от политическа партия ГЕРБ. Ситуацията е Илиян Василев против Политическа партия ГЕРБ. Чувствам се като през 2015 година, когато от Москва ме вкараха в черен лист. И в този момент не се чудете, кой ме е вкарал в черния лист на българските медии и кой заплаща за това? Повече тази вечер в Алтернативата от 18:00 часа. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР