Със сериозни урологични проблеми се сблъскал естрадния ас Васил Найденов. Новата

...
Със сериозни урологични проблеми се сблъскал естрадния ас Васил Найденов. Новата
Коментари Харесай

Светило в медицината закрепи Васил Найденов

Със съществени урологични проблеми се сблъскал естрадния ас Васил Найденов. Новата година не му потръгнала напълно добре с празнично въодушевление, а с вървене по лечебни заведения. Певецът имал подозрения, че страда от тежка диагноза. Преди броени дни се е подложил на серия от щателни проучвания във ВМА, а до момента в който резултатите излязат бил на нокти.

Здравето си 72-годишни реализатор поверил в ръцете на едно от светилата в медицината у нас проф. Илия Салтиров. С негова помощ Найденов съумял да се закрепи и успокои, че диагнозата му не е съдбовна. Още преди десетина години артистът за първи път разкри, че страда от неразположения свързани с простатата. Тогава той се подложи на интервенция с вярата да реши проблемите вечно, само че подобрението бе единствено краткотрайно.

Сега обаче звездата националната сцена се усеща в сигурни ръце и бил спокоен за здравето си, пише  " Ретро “. Васил към този момент считал да не подценява препоръките на експертите за повече отмора на неговата възраст, тъй като урологичната диагноза напълно не била единствената, която го мъчи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР