Със сериозни проблеми ще се сблъскат три зодиакални знака през

...
Със сериозни проблеми ще се сблъскат три зодиакални знака през
Коментари Харесай

Павел Глоба вещае тежък май с много проблеми на тези зодии

Със съществени проблеми ще се сблъскат три зодиакални знака през май. Това излиза наяве от прогнозата на известният съветски астролог Павел Глоба.

По думите му месецът ще им донесе единствено разочарования и провали и всичко, с което се захванат, ще завършва с крах.

Ето ги и най-големите каръци на май:

Лъв

Месецът няма да е измежду най-хубавите за Лъвовете. Представителите на този знак имат авторитетни съперници, с които ще би трябвало да се борят за мястото си под слънцето.

Звездите не предлагат на Лъвовете да подписват покупко-продажби и да се пробват да вършат нещо, което не е по силите им. Ще се наложи да преценят опциите си обективно и да се приготвят за всевъзможни непредвидени обстановки.

Скорпион

За представителите на този зодиакален знак май ще стартира с упорита работа. Върху плещите им ще се стоварят доста разнообразни проблеми и задания, чието решение няма да донесе нито задоволство, нито премия.

Скорпионите ще бъдат затрупани от монотонна и скучна работа. Звездите поучават представителите на знака да не се суетят и да опитат да си почиват повече. В противоположен случай може да навредят доста на здравето си.

Стрелец

Звездите поучават Стрелците да съберат сили, да се отърват от всички подозрения и да поемат самодейността. Предстоят доста неуспехи, които би трябвало да посрещнат с достолепие.

Без да желаят, представителите на тази зодия могат да се снабдят с доста врагове. Въпреки това Павел Глоба ги поучава да не падате духом, а да се запасят с самообладание и религия в положителното, написа
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР