Със сериозни кадрови проблеми ще трябва да се справя тимът

...
Със сериозни кадрови проблеми ще трябва да се справя тимът
Коментари Харесай

Марек без петима титуляри в Разград

Със съществени кадрови проблеми ще би трябвало да се оправя отборът на Марек за по този начин значимото посещение на Лудогорец II.

Дупничани и дубълът на първенците се срещат в сряда от 18 ч. в Разград. Двубоят е от съдбовно значение за Марек, който се бори със зъби и нокти за оцеляване във Втора лига, само че има съществени компликации към състава. Цели петима съществени футболисти на дупничани пропущат конфликта в „ Гнездо на орли “.

Наказан за срещата е халфът Милен Иванов, който получи червен картон предишния кръг. Със здравословен проблем е опитният Димитър Илиев, който няма да му разреши да вземе присъединяване в мача. С травма, получена на дуела със Спортист (Своге), е бранителят Антонио Арсов, който също е навън. Днес интервенция на предни кръстни връзки на коляното пък претърпя Димитър Владимиров. Травма има и вратарят Пламен Младенов.

Стражът е единственият от изброените, който има някакъв късмет въпреки всичко да се появи на терена, като ще се преценя положението му в последния вероятен миг. „ Въпреки проблемите с отсъстващи играчи, излизаме за 3-те точки, тъй като те са извънредно значими за нас. Борим се до последно да запазим мястото си в професионалния футбол “, обявиха от щаба на Марек.

Играчите на дупнишкия отбор направиха подготовка на ст. „ Бончук “ и отпътуваха за лагер в Разград още през вчерашния ден. След идване Марек ще организира едно занятие и в града на 11-кратния първенец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР