"Със семейството ми имаме традиция, която спазваме всяка година на

...
"Със семейството ми имаме традиция, която спазваме всяка година на
Коментари Харесай

Михаела Маринова и гаджето й в Париж - slava.bg

"Със фамилията ми имаме традиция, която съблюдаваме всяка година на Коледа. Събираме се с родственици и си организираме домашно коледно празненство, на което вършим специфична декорация и готвим вкусни ястия дружно. Обичам този празник точно поради това, всички се събираме към трапезата, пеем и си описваме занимателни истории. На Нова година бях на работа. Имах присъединяване в Бургас, където, макар студеното време, публиката беше доста шумна и считам, че взаимно се заредихме с сила.

Най-хубавото е, че Алекс беше с мен, а още на идващия ден заминахме за Париж. Тази почивка беше един от коледните дарове, които си направихме. ", показа Маринова. Но то надалеч не е било единствената изненада. "Родителите ми ми подариха грамофон, който беше с доста остаряла плоча на любимката ми Тина Търнър. Албумът на Селин Дион е другият подарък, който получих от вуйна ми. Влюбена съм в него и не спирам да го чувам ", разкрива още Михаела.

Тя и Александър са измежду най-харесваните родни двойки. Любовта им пламва ненадейно. На първата си среща остават на скамейка пред Народния спектакъл до 3 часа сутринта. Запознават се, когато тя отива на вечеря със своя другарка, която познавала един от тогавашните съотборници на футболиста. Дюлгеров е изненадата на вечерта.

"Свързват ни доста неща. Характерите ни са сходни, имаме общи ползи, обичаме да стоим у дома, да гледаме филми и да си приказваме. От няколко месеца той играе футбол във Велико Търново и се случва да не се виждаме по няколко дни, по тази причина моментите ни дружно са още по-специални. ", споделя с необятна усмивка певицата.

И двамата харесват разходките навън, ексцентричните и непознати дестинации. Както в персонален, по този начин и в професионален проект Михаела дефинира миналата 2019 година като сполучлива. И се надява през 2020 да продължи с положителния темп, който е построила в живота си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР