Със сегашния бюджет на София, за четири години, ще изпълним

...
Със сегашния бюджет на София, за четири години, ще изпълним
Коментари Харесай

Със сегашния бюджет на София за 4 г. ще изпълним всичко обещано , каза арх. Игнатов

Със настоящия бюджет на София, за четири години, ще осъществим всичко, което обещаваме, сподели през днешния ден пред Българска национална телевизия претендентът за кмет на коалиция от партия " Демократична България " - обединяване арх. Борислав Игнатов.

Неговите съществени рецензии към настоящето ръководство на града са бавната скорост, с която се случват измененията и изпълняването на прекомерно малко планове с прекалено много пари. Игнатов разгласи, че има упоритостта да промени тъкмо това. С цел ремонтите да се вършат по едно и също време в целия град, се възнамерява прехвърляне на бюджети на районните кметства.

" Наблягам на бързи резултати, ръководство с ясни правила и решителен надзор ", разясни претендентът за кмет. Той уточни, че в листата за общински съветници има богата палитра от специалисти във всички сфери. " Сред първите двадесет има петима IT експерти на високо равнище, което е основно, с цел да въведем електронното ръководство ", добави той.

" София би трябвало да се развива във всички направления, а освен в центъра, с цел да се трансформира в полицентричен уравновесен град ", споделя арх. Игнатов. Попитан къде вижда своето място, в случай, че се обрисува балотаж сред дами, претендентът за боклук разгласи, че се бори за победа, има мощна поддръжка и се надява прагматичните му хрумвания да привлекат хората.

Пълният лист на претендентите за кметове на София можете да видите тук.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Местни избори 2019 (141)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР