Със счупен таз е битият 60-годишен мъж на Е-79 във

...
Със счупен таз е битият 60-годишен мъж на Е-79 във
Коментари Харесай

Вкараха в болница в София мъжа, пребит на Е-79 край Видин заради бавно шофиране /видео/

Със строшен таз е битият 60-годишен мъж на Е-79 във Видинско, оповестява NOVA.
Припомняме, че юноша от Врачанско нанесе побой на водач поради постепенно шофиране. Случаят е от неделя, а за него писа медията ни.



След като го блъснал и го бутнал, се качил в автовоза, който управлявал, и си тръгнал. 60-годишният човек е откаран към София със строшен таз. Предполагаемият причинител е арестуван на няколко километра от мястото на престъплението.
" Битият мъж се движил по пътя, дружно с жена си. Автовозът ги изпреварил ", съобщи прокурор Райна Петрова. Тъй като маневрата била рискова, двете транспортни средства спрели. Шофьорите слезли, а този на автовоза почнал да крещи, блъснал пострадалия с гърди в гръдния панер, по-късно го блъснал с пестник в лицето. 60-годишният мъж паднал и си счупил таза. Шофьорът на автовоза избягал.
Предстои Районен съд-Видин да изиска непрекъсната мярка „ задържане под стража ” по отношение на нападателния мъж. Ако бъде приет за отговорен, законът планува от 2 до 10 години отнемане от независимост за нанасяне на междинна телесна щета. Нападателят е неосъждан, само че има 12 издадени наказателни постановления и 25 фиша.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР