Със счупен череп е сериозно пострадалият след снощното меле в

...
Със счупен череп е сериозно пострадалият след снощното меле в
Коментари Харесай

Млад мъж е със счупен череп и опасност за живота след боя между фенове в Пловдив

Със строшен череп е съществено потърпевшият след снощното меле в Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Той е настанен в клиниката по неврохирургия към УМБАЛ "Свети Георги " в доста тежко положение. Лекари прецизираха, че такава контузия не може да се получи от независимо рухване, а е имало мощен удар с корав предмет от различен човек. Междувременно от полицията излязоха с публична информация за случая:
Служителите на реда предотвратиха разрастването на сборичкване нощес в Пловдив. Минути преди 22 часа в полицията постъпила информация, че на кръстовище сред бул. " Дунав " и ул. " Васил Левски " зародил спор сред последователи на два футболни тима. В резултат на своевременната интервенция на екипи на Трето районно управление (на МВР) и бранш " Специализирани полицейски сили " физическата разпра била прекъсната. Трима от участниците, на 35, 39 и 47 години били откарани в болница за оказване на незабавна здравна помощ. 
Най-младият е оставен под лекарско наблюдаване с заплаха за живота. При оглед на местопроизшествието в допълнение било открито, че има нанесени материални вреди по спрян наоколо лек автомобил " Мерцедес ". В рамките на формирано досъдебно произвеждане в Трето районно управление (на МВР) са подхванати дейни дейности за изясняване на аргументите и събитията за сбиването, както и самоличността на основателите му.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР