Със съвсем чиста съвест можем да твърдим, че Папи Ханс

...
Със съвсем чиста съвест можем да твърдим, че Папи Ханс
Коментари Харесай

Уроци по български с Папи Ханс и защо е важно да пишем и говорим правилно

Със напълно чиста съвест можем да твърдим, че Папи Ханс е измежду най-грамотните известни българи. Той ни подсети това с поредност от story-та в Instagram, където напомни някои значими правила от българската граматика.

Виж още: Стела се раздели с новото гадже и не я е позор, само че призна: " Всеки позволява неточности "  

" Не се споделя " преценявам ". Казва се " преценям ". Не се споделя " оценям ", а " правя оценка ", показва пеещият стихотворец. По думите му този вид неточности в диалог не приказват добре за индивида. " И не забравяйте - аз в миналото не съм знаел. Има доста умни хора, които просто не са разбрали. Не желаеме да вършат неверно усещане пред други умни хора, нали ", приключва той.

Виж още: Емануела се оплака: Все ѝ се лепят " отрепки "! Певицата за мъжете и... висшето обучение

И макар че поставя " край " под сторито си, почитатели на Папи Ханс го унищожиха с други техни обичани думички, които постоянно чуват и нямат общо с разпоредбите на българския език. " Гримирвам ", " пазарувам ", " в поради ", " под поради ", " на поради ", " облеча ".

Виж още: Джена и момчетата ѝ от слънчева Турция: " Опората в живота са ми те "  

Самият Папи Ханс неотдавна пусна четвъртата ария от новия си албум, която носи името " Да си знаел ". Парчето излезе при започване на предишния месец, само че към момента е в класацията за музика на YouTube, която както знаете е много динамична. 

Изображение: https://www.instagram.com/iampapihans/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР