Със Сатурн, разположен пред вашия знак, ще трябва да се

...
Със Сатурн, разположен пред вашия знак, ще трябва да се
Коментари Харесай

Деви, през април е време за ЕКСПЕРИМЕНТИ

Със Сатурн, ситуиран пред вашия знак, ще би трябвало да се съобразите с неговите условия, а също и с фантазиите му. За да ви помогне да съумеете в това малко знамение, получавате поддръжката на силите, които се излъчват от Телец и Рак. Те ви подтикват да експериментирате с разнообразни решения за вашите привички. Те ви предизвикват да употребявате дарбите си и да се вслушвате в интуицията си. През този месец събитията и събитията ви предизвикват да се отпуснете тъй като сред 12 и 30-и затрудненията се усилват с Венера в Близнаци. Да извършите крачка обратно ще ви помогне да имате по-оптимистична визия за бъдещето. Също по този начин това ще ви помогне да осъзнаете, че имате доста повече благоприятни условия, в сравнение с си мислите.

Успехът ви зависи от способността ви да инвестирате в това, което вършиме, и да се доверявате малко повече на другите. Деви, в този момент е моментът да покажете на какво сте способни. По този метод ще премахнете трудностите, които стоят пред вас. Що се отнася до финансовата страна, макар че касичката ви е цялостна, може да се окаже, че сте малко закъсали. Макар че това може да не ви устройва, може да се наложи да употребявате ресурсите си, с цел да наваксате до края на месеца.

Съвет на месеца: Чувството ви за ред и способ е неоспоримо? Точно противоположното. Все отново се пробвайте да не контролирате всичко. Оставете нещата да се случват естествено.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР