Със сълзи, ръкомахания и прощални викове феновете нa родената в

...
Със сълзи, ръкомахания и прощални викове феновете нa родената в
Коментари Харесай

Със сълзи и викове: Фенове изпратиха гигантска панда от Япония в Китай


Със сълзи, ръкомахания и прощални крясъци почитателите нa родената в Япония гигантска панда я изпратиха в Китай. Тя е отгледана взоопарка в Токио. Около 60 000 души аплайваха за 2600 места, с цел да видят Ксианг Ксианг в последния ден, в който тя бе изложена на показ, а няколко дами се разплакаха, до момента в който я гледаха по какъв начин похапва бамбук.

Изключително известна атракция в зоологическата градина " Уено " в Токио, откогато се роди там преди близо шест години, Ксианг Ксианг беше изпратена в Китай във вторник по силата на съглашение, съгласно което великански панди се дават на зоологически градини по света, само че Китай резервира собствеността си върху всички такива предоставени мечки и тяхното поколение.

Първата естествено зачената панда в зоологическата градина, е и първата родена там от години насам, което усилва нейната известност. Друго бебе панда умира малко след раждането си през 2012 година Родителите ѝ към момента са в зоопарка, както и по-малките ѝ братя и сестри близнаци, родени през 2021 година
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР