Със сълзи на очи и с обещание, че скоро отново

...
Със сълзи на очи и с обещание, че скоро отново
Коментари Харесай

Андреев на родна земя: Няма да почивам. Бях дал обещание, но не го изпълних

Със сълзи на очи и с заричане, че скоро още веднъж ще тренира, с цел да доближи високи върхове в спорта, се прибра в България щангистът Божидар Андреев.

Той остана пети на олимпийските игри в Токио в категорията си до 73 кг. След надпреварата българинът разкри, че не е съумял да съблюдава заричане, обещано на персоналния му треньор Пламен Братойчев и неговата щерка Преслава, която преди дни загуби борбата с подло заболяване. Именно наставникът и фамилията му посрещнаха Андреев на летището във Варна.

" Просто съм израснал от дребен с нея и си е усещам доста близка, като сестра си я усещам. И бях дал едно заричане на треньора си и на нея и не съумях да извърша това заричане. И за това ми е толкоз гадно сега ", през сълзи съобщи щангистът.

Снимка: bTV

Той разкри, че не е съумял да покаже цялостния си капацитет, защото е вдигал в Япония с травма в рамото. Изпуснатият орден обаче го окуражи да тренира още, с цел да бъде по-добър.

" Въобще няма да почивам. Оправям казуса с рамото и стартирам отново да упражнявам ", съобщи той.

Снимка: bTV

24-годишният Андреев е безапелационен, че има опция да завоюва орден от олимпийски игри и по този метод да извърши обещанието, обещано на починалата Преслава.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР