Със съжаление трябва да споделя, че поне временно прекратявам дарителската

...
Със съжаление трябва да споделя, че поне временно прекратявам дарителската
Коментари Харесай

Синът на Гунди спира кампанията 1000 за Левски заради Helpkarma

" Със страдание би трябвало да споделя, че най-малко краткотрайно приключвам дарителската акция “1000 за Левски ”. При създалата се обстановка с платформата, считам, че не би било редно да продължим потреблението й ". Това написа във Facebooк профила си синът на футболната легенда Георги Аспарухов - Андрей, представен от.
Можете да си припомните:
" Въпреки, че ХелпКарма до момента са точни и правилни към акцията, и всички дарени средства са преведени по предопределение, без закъснение или спомагателни удръжки, не считам, че могa да продължа при създалата се обстановка ", написа още синът на Гунди.
" Средствата събрани през месец Октомври ще бъдат преведени още на следващия ден, след което взаимно с ПФК Левски ще показва доклад за даренията и тяхното потребление. Подпомагането за Академията на “Левски ” е нещо доста персонално за мен. Огромни благодарности за тези 261 донори, които ми повярваха и се причислиха с отделенитe еднократни или месечни средства към тази концепция. Тя съумя, и уповавам се да продължим започнатото, тъй като тези деца и техните треньори в действителност имат потребност от хора, като вас! Благодаря! ", написа още Андрей Аспарухов.
 

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР