Със или без решение, България утре ще бъде друга. Ние

...
Със или без решение, България утре ще бъде друга. Ние
Коментари Харесай

Минеков в Брюксел: България утре ще бъде друга. Ние вече сме друга държава |

„ Със или без решение, България на следващия ден ще бъде друга. Ние към този момент сме друга страна “, по този начин проф. Велислав Минеков от „ Отровното трио “ разяснява пред Европарламента напъните на ГЕРБ да бъдат изменени формулировките на проекторезолюцията за върховенството на закона за България пред euractiv.bg. Гласуването в пленарна зала ще е в четвъртък.

В отговор на въпрос за полемика в Европарламента, отдадена на обвързването на еврофондовете с правовата страна, Минеков предвижда, че парите, които се раздават, с цел да бъдат крадени, ще бъдат понижени и даже спрени.

Заради строгите правила към ковид, Минеков не можа да влезе в европарламента, само че евродепутати, публицисти и жители, пристигнаха да се видят с него пред входа на постройката. Сред тях бяха “зелените ” Даниел Фройнд и Томас Вайц, както и Клеър Дейли от групата на крайната левица, Петър Витанов, Цветелина Пенкова и Иво Христов от Българска социалистическа партия и Радан Кънев от ДСБ – Демократи за мощна България.

Запитан какъв би бил резултата от една резолюция на Европейския парламент, която няма наложителна мощ, проф Велислав Минеков сподели, че резултатът ще бъде по-силен в България, в сравнение с за евросъюза.

„ Това ще бъде извънреден удар в лицето на ръководещите “, сподели той.

„ Крайно време е да се разбере, че с тези фондове те сътвориха престъпност в България, те сътвориха корупция, те сътвориха българските милионери и олигарски, оставиха да ни ръководят хора без обучение, негодни за нищо, хора, които едвам четат и пишат ”, сподели той за Европейски Съюз.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР