Със 74 процента е нараснала в началото януари продажбата в

...
Със 74 процента е нараснала в началото януари продажбата в
Коментари Харесай

Руснаците изплискаха тотално, затъват в окултизъм

Със 74 % е повишена първоначално януари продажбата в Русия на карти Таро за предсказание на бъдещето в съпоставяне със подобен интервал година по-рано, заяви съветското издание „ Газета.Ru “, която цитира данни на портала за търговия Ozon.

„ В топ продажбите са класическите колоди карти „ Тарото на Уейт “, 78 карти на съветски език, учащи колоди за начинаещи, златни карти с кига с указания и „ Таро – Провидение “ “, разясняват от Ozon.

Изследването демонстрира, че най-често карти Таро се купуват в Самара, Калининград и Екатеринбург. За сметка на това е намалял ползата към класическите карти за гадаене, там има спад с 26 %, 13 на 100 по-слаби са продажбите на дъски за спиритуалистични сеанси.

Като цяло сред Рождество и Богоявлене в Русия е скочила продажбата на всевъзможни артикули за предсказание на ориста, клиентите са били с 59 % по-активни, по отношение на предходната година.

Освен това с една трета е скочила и търговията с махала от естествен камък или метал за биолокация.

Най-популярната стока обаче са ритуалните свещи. При тях скокът е 300 %, като вървят всевъзможни типове – и елементарни восъчни, и цветни, изключително алените, медените и тези с билки, съобщи OFFNews.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР