Със 7-месечна условна присъда и преминаване през половингодишна пробация се

...
Със 7-месечна условна присъда и преминаване през половингодишна пробация се
Коментари Харесай

Жена опита да вразуми любовника си с бойно оръжие

Със 7-месечна условна присъда и прекосяване през половингодишна пробация се размина старозагорка, която застана пред Темида по обвиняване, че е направила жестоко нарушаване на публичния ред като размахвала бойно оръжие на обществено място, написа " Монитор ".

Случаят с непознатата на криминалистите и правораздаването до 12 ноември м.г. А.М. е станал пред входа на игрална зала в старозагорския квартал " Казански ", където по същото време приятелят ѝ М.М. пропилявал последните си спестявания. Младата дама на няколко пъти правила опит да измъкне от " безпътицата “ спътника си, само че макар даваните от него обещания, хазартът още веднъж и още веднъж го привличал. Стигнало се до обстановка, в която заложил и личното ѝ жилище, като откраднал нотариалния акт.

Последното вбесило дамата и въоръжена с персоналния му, законно притежаван военен " Макаров “ тя предиздвикала защитата на
казиното да изведат на открито " мизерника “. Последвала шумна кавга, която едвам не завършила с изстрел в главата на очевидно несъответстващия и останал без стотинка в джоба " обичан “. Само бързата интервенция на еднообразен чиновник на реда предотвратил съдбовната развръзка като в последния миг съумял да избие револвера от ръката ѝ. При огледа на оръжието се оказало, че в цевта е имало военен патрон, още три били заредени.

Чистото правосъдно минало на А.Н. и откровено декларираното ѝ разкайване за случилото се разрешили на съда на утвърди съглашение. Жената в продължение на 6 месеца ще има постоянни срещи с пробационен чиновник, името ѝ ще бъде оповестено на " таблото на позора “ в постройката на община Стара Загора, престоят в пандиза е отсрочен за период от 3 години. Тъй като револверът е законно притежаван съдът е постановил да бъде върнат на притежателя му.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР