Със 180 глоби приключи акцията на Община Пазарджик и структурите

...
Със 180 глоби приключи акцията на Община Пазарджик и структурите
Коментари Харесай

Глобиха 180 души при акция срещу неправилното паркиране в Пазарджик

Със 180 санкции завърши акцията на Община Пазарджик и структурите на Министерство на вътрешните работи в града против неправилното паркиране. Тя бе извършена в сряда от екипи на полицията и Община Пазарджик както в центъра на града, по този начин и в кварталите.

Редом с това чиновници на полицията и жандармерията са осъществили следващата си интервенция против битовата престъпност. Проверени са 1087 души, 890 моторни транспортни средства, 67 търговски обекта, питейни и увеселителни заведения, заложни къщи. За открити нарушавания на Закона за придвижване по пътищата и Закона за българските персонални документи са издадени 44 акта и 328 фиша. Разкрити са 16 закононарушения, арестувани са 3 ​души.

Установени са причинителите на 6 обири – от магазини и павилиони, от икономически двор, кражба на метали и домова кражба. Засечен е човек с 8 топчета синтетичен канабиноид. Разкрити са три случая на заличаване и разваляне на непознато имущество и един, обвързван с незаконна търговия на алкохол без бандерол. От частен дом в Белово са конфискувани 63 литра високоградусов алкохол. Водач на автомобил е арестуван за шофиране с опиати.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР