Със 123 гласа ЗА мина вотът на недоверие и кабинетът

...
Със 123 гласа ЗА мина вотът на недоверие и кабинетът
Коментари Харесай

Кабинетът падна

Със 123 гласа ЗА мина вотът на съмнение и кабинетът на Кирил Петков падна. Против 116, Въздържали се 0.  Това е първият сполучлив избор на съмнение в най-новата история на България.

Припомняме, че вотът на съмнение беше импортиран от ГЕРБ. Аргументът на най-голямата опозиционна група беше " неуспех на държавното управление във финансовата политика ”.

Беше чест за мен да повеждам държавно управление, което беше свалено от господин Пеевски, господин Борисов, от Слави Трифонов и от госпожа Митрофанова, взе думата незабавно след гласуването министър председателят.

" Този избор е единствено една дребна стъпка от един доста дълъг път. Те не схванаха, че по този начин не могат да завоюват българския народ. Обещаваме, че ще продължим в тази борба да отвоюваме страната си и един ден ще имаме България без задкулисие и мафия, естествена и сполучлива европейска страна.

Интересното е, че при първото гласоподаване имаше разлика от 1 глас - 124 бяха " за " и 115 " срещу ". След прегласуването поддръжката на кабинета се усили с един глас.

Моят глас, излезе, че съм дал своя вот срещу, само че това не е правилно, изясни се от трибуната Рамадан Аталай от Движение за права и свободи.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР