Със 120 гласа Народното събрание освободи Пламен Георгиев като директор

...
Със 120 гласа Народното събрание освободи Пламен Георгиев като директор
Коментари Харесай

Парламентът освободи Пламен Георгиев като директор на КПКОНПИ

Със 120 гласа Народното събрание освободи Пламен Георгиев като шеф на Комисията за противопоставяне на корупцията и лишаване на нелегално добито имущество (КПКОНПИ). Трима депутати са дали своят вот срещу и трима са се въздържали.

``
реклама
Георгиев е подал молбата си за освобождение от служба през днешния ден, а депутати включиха точката като изключителна в днешното си пленарно съвещание. Въпреки че Пламен Георгиев пристигна в пленарната зала, нямаше спор по подадената оставка.

Пламен Георгиев излезе в дълъг отпуск още през месец април тази година, откакто прокуратурата и Национална агенция за приходите стартираха инспекция против него. Причина за нея стана терасата му с повърхност от 186 кв. м, която Георгиев не е заявил, макар че е вписана в нотариалния му акт. Имотът на Георгиев стана част от разразилия се скандал „ Апартаментгейт “, който докара до редица оставки от обществени длъжности на забърканите в него.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР