Сървайвър приключи, сървайвърите се върнаха у нас и бяха посрещнати

...
Сървайвър приключи, сървайвърите се върнаха у нас и бяха посрещнати
Коментари Харесай

Взрив: Ето как протече първата среща на Благой и Полина след връщането му от Доминикана!

Сървайвър завърши, сървайвърите се върнаха у нас и бяха посрещнати като герои на летището от близки и познати. С едно изключение - Благой Георгиев. Не знаем дали той печели формата, само че при завръщането си несъмнено изгуби. Защото на летището не го чакаше брачната половинка, която остави при заминаването си.

Полина Спасова задвижи документите по развода, до момента в който Благо си пробваше силите на острова, а оттова насетне просто го чакаше да се върне, че да довършат започнатото. Е, върна се и се видяха. Близки до Джизъса описаха, че той още през вчерашния ден е отишъл при Полина, само че срещата е минала по този начин, че още заеквал.

" Благо не очакваше това и в случай че пиеше, несъмнено нощес щеше да се напие на мотика. Обадил се на Поли да се видят като се надявал да й купи пет китки и да се помирят. Тя пристигнала на мястото, несъмнено, само че пристигнала с татко си. Онзи гледал Благо като разгневен бик и нашият едвам не се на@рал. Оставил ги сами да поговорят, естествено, само че седял на няколко крачки от тях, в случай че вероятно Благой избухне и стане нещо ", предадоха случилото се осведомените.

Самата среща, за потрес и за смут на футболиста, траела едвам няколко минути. Полина му споделила с допустимо най-ледения си звук, че е решила и няма да се отметне, както и че не желае да губи своето и негово време в безсмислени разговори.

" Ще приказваме още веднъж пред съда, дано не усложняваме ", отсякла тя, врътнала се и си тръгнала с татко си. А Георгиев останал с увиснало чене.

Тагове: благой георгиев Полина Спасова Джизъса развод Сървайвър Благой и Полина
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР