Сървайвър може и да не е най-успешното шоу тази година,

...
Сървайвър може и да не е най-успешното шоу тази година,
Коментари Харесай

Георги Валентинов към Джизъса: Благодаря ти, Благо, че ме отърва от Златка!

„ Сървайвър ” може и да не е най-успешното шоу тази година, само че съумя да сдобри двама баджанаци, които до неотдавна не си обелваха и дума. Това са Благой Георгиев – Джизъса и Георги Валентинов. И двамата бяха мъже на Златка Райкова, поради което бяха във война преди да заминат за Доминикана. Сега обаче са първи другари в племето на известните. Жоро дори е признателен на баджанака си, че го е отървал от палавата русокоска.

Преди да тръгне за Доминикана, Георги Валентинов се кълнеше, че няма да приказва с Благо, с който преди време някогашната му избраница Златка Райкова му постави рога дни откакто й предложи брак в шоуто „ Като две капки вода ” на Нова тв. Всички се чудеха по какъв начин футболистът и ММА-боецът ще преживеят един до различен в еднакъв тим цели три месеца – при положение, че и двамата останат в риалитито до края му. Оказа се обаче, че мъжката взаимност е по-силна от обидата в минало време, изключително когато се постанова да гладуваш и студуваш в името на шоуто и премията от 150 бона. Жоро и Благо се оказаха мощни играчи и това сега за тях е доста по-важно от мъжката чест и изключително от към този момент някогашната и за двамата жена. След следващата победа на тима си двамата се прегърнаха. Жоро даже показа, че е признателен на Благо, че го е отървал от Златка.
След братската прегръдка сред двамата баджанаци водещият Ваня Джаферович попита Жоро дали е дал прошка на Благо. ММА-боецът удостовери, че сред двамата към този момент всичко е наред. „ Относно Благой всичко е тъкмо. Той пристигна като мъж, въпреки и след дълго време, извини ми се, изяснихме нещата, а и в последна сметка – аз споделих и в самото начало, че съм му признателен за въпросната обстановка... да не бъда по-подробен ”, изясни Валентинов.

Той сподели също по този начин, че двамата освен са си дали прошка, а и са другари. „ Има другарство. Мина много време, всеки човек заслужава и амнистия. Това, което интересува хората – сред мен и Благой към този момент всичко е тъкмо, дружно сме, поддържаме се, тука сме, мачкаме напред. Както се видя в борбата, подадохме си ръка. Вярвам, че Благой не е неприятен човек. За всеки един мъж дамата е сензитивна тематика. Той към оня миг е решил да постъпи по този метод, сбъркал е, пристигнал е при мен, извинил се е и аз като православен християнин съм му дал прошка ”, показа Валентинов.

Джизъса беше по-кратък: „ Каквото е трябвало да кажа, съм му го споделил на Жорката. Ние сме се разбрали, не мисля, че би трябвало тук да разясняваме какво е станало. Аз постоянно съм го чувствал непосредствен и по този начин продължава до ден сегашен. Да вършим реклами на други хора тука (Златка Райкова – б.а.), в това предаване, няма смисъл. Това си е сред нас двамата ”, сподели футболистът.

Припомняме, че Златка Райкова одобри предложение за брак на сцената на „ Капките ” напролет на 2018 година Малко по-късно се разчу, че изневерява на годеника си, а през лятото стана ясно, че новият й обичан е Благо Георгиев. Двамата влязоха дружно във „ ВИП Брадър ”, след това Златка забременя и роди четвъртото подред дете на футболиста, което кръсти на него – Благой. Двамата обаче не останаха дълго дружно. Това лято Благо се ожени за младата хотелиерска наследница Поли, а Златка чака дете от новата си тръпка Карен Хачатрян.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР