Сървайвър е не само място, в което можеш да тестваш

...
Сървайвър е не само място, в което можеш да тестваш
Коментари Харесай

Любов в „Сървайвър“: Ванко се загаджи с горещата Ганка

" Сървайвър " е освен място, в което можеш да тестваш себе си, само че и да откриеш любовта. В това се убедиха двама от най-колоритните участници в предаването.



Треньорът на звездите Ванко се загаджи със сексапилната Ганка. Мачото и софтуерната инженерка от село Дорково се демонстрираха дружно от сантиментална отмора. Двойката реши да отскочи в планината за няколко дни и за пръв път се появи дружно. Компания им вършат редица известни персони, които са близки на треньора на известните, измежду които Александра Богданска.

" Много сте сладки. Отивате си ", споделят почитатели на " Сървайвър ", щом научават, че любимците им най-сетне са се взели.

Ганка и Ванко са залюбват публично към края на предходната година, научи " България Днес ".



Любовните искри сред сървайвърите пламват, до момента в който са на Филипините. В шоуто те се привързват мощно един към различен. А откакто се прибират в България, връзката им стартира.

Ванко пръв прави крачката към сърцето на брюнетката Ганка. Още в първите дни на острова мацката му хваща окото. Треньорът на Гала съумява да омае чаровната брюнетка и тя стартира да изпитва усеща към него. Не ги показва в самото шоу, тъй като желае да играе играта до дъно, без да се разсейва.

 Ганка е секси кокона

Ганка е секси кокона

Ганка към този момент е срещнала фамилията си с новия си другар. Инженерката от село Дорково е мощно привързана към родителите си и споделя всичко с тях.

Мачото също е показал новата си половинка на най-близките си хора, измежду които е и водещата Гала. Мускулестият треньор е наставник в залата на русокоската и мъжа й Стефан.

 Мачото е непосредствен със фамилията на Гала

Мачото е непосредствен със фамилията на Гала

Ванко и Ганка са втората към този момент двойка, която се завързва в тазгодишния " Сървайвър ". В предаването любовта един в различен откриха Ивана и футболният вратар Ивайло. Двамата се залюбват не на самия остров, а се харесват още на кастингите за шоуто.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР