Сървайвър 2023 се оказа най-големият провал от всички сезони на

...
Сървайвър 2023 се оказа най-големият провал от всички сезони на
Коментари Харесай

Твърде жестоко! Смъртта на „Сървайвър” не разплака никого


„ Сървайвър 2023 ” се оказа най-големият неуспех от всички сезони на предаването дотук. Резилът е толкоз огромен, че има възможност риалитито повече въобще да не види бял свят в България.

Рейтингът след първите два епизода е незначително невисок. Зрителите всеобщо подминават това предаване, защото то не им сервира нищо вълнуващо и ново.

Основна роля в неуспеха на „ Сървайвър ” играе водещият Ваня Джаферови. Още от първата минута на шоуто в ефир рецензиите към хърватина заваляха. За 15 години в България той по този начин и не е научил добре български език, което е неприемливо, а на всичкото от горната страна подобен човек е комплициран за водещ.

Ясно е, че връзките на някогашния футболист са огромни. Той бе набутан даже в киното, с цел да се разбере, че не е за него шоубизнесът, колкото и да се натиска в него.

Владо Карамазов бе свален от продуцентите, с цел да сложат човек, който не приказва безпрепятствено български език. И след това за какво нямало рейтинг.

Има и друга причина са сгромолясването на „ Сървайвър ”. Тя е в надценяването на продуцентите, които са считали, че могат да се мерят с „ Като две капки вода ”. Нова телевизия напряко отвява БТВ в неделните вечери, което кара продуцентите да се замислят за промяна на деня на лъчение.

Всички тези резили на „ Сървайвър ” най-вероятно ще костват живота на това предаване у нас.

Източник: Crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР